50PCS Hârtie Kraft Cutie Cutie Cadou Cutie de Ambalaj pentru Bomboane, marturii pentru Nunta, Cadou de Nunta Pentru Oaspeții de Anul Nou Cutie Consumabile Partid

412.32lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


New Sosire

Nume: Hârtie Kraft Cutie Material: 260gsm Hârtie Kraft Culoare: Maro Cantitate: 50buc/lot

Dimensiune: 10x6x6cm (Check atașat Dimensiunile de mai sus înainte de plasarea comenzii. Nu e Atât de mult de Mare ca tine de imagine. ) Ambalare: 50buc cutie + 50 Corzi + 50 De Hârtie Categorie de Utilizare: Cadouri, Săpun, Bomboane, Ciocolata, Ambalare, Depozitare,etc. Aceste de înaltă calitate favoarea cutii sunt perfecte pentru orice ocazie. Umple fiecare cu bomboane, bomboane mentolate sau speciale de bunatatile pe care le-ar dori să prezinte oaspeților. De remarcat: Nu ar fi un pic diferite de culoare betweent afișaj și real prodoucts!!! Imaginile sunt numai pentru referință, vă rugăm să măsoare Dimensiunea Reală de unul singur. Vă mulțumesc!

Mai multe Hârtie Kraft Cutii... vă Rugăm să faceți clic!

Salut Prieteni, bine ati venit la magazinul nostru. Dacă orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Ne-ar răspunde ASAP. Multumesc.

Se întoarce: Toate produsele noastre sunt verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere. Suntem 100% garanție de Satisfacție de toți clienții noștri. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, va rugam sa nu ezitati in a contacta clientul nostru serivce echipa în termen de 7 zile de la primirea de bunuri. Noi vă va oferi o gratuit pentru a trimite sau de a reveni înapoi banii. Serviciul clienți este foarte important pentru noi. feedback: dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru și de producție, ne așteptăm la positice feedback-ul și 5 stele de vânzător detaliate de evaluare, Vom face același lucru pentru tine. Dacă aveți orice problemă sau nu mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând înainte de a lăsa alte feedback-ul, Vom răspunsul tău într-24 de ore. Sfaturi cald: 1) dacă doriți să cumpere în vrac, vă rugăm să contace noi, și putem oferi cel mai bun pret si transport. 2) Vă poate oferi informații detaliate fi furnizate pentru a ne încerca să abordeze, cum ar fi codul poștal, telefon și numere de telefon mobil. 3) având în vedere că diferența între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.55kg (1.21lb.)
Dimensiunea Pachetului 2cm x 2cm x 2cm (0.79in x 0.79in x 0.79in)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Numărul De Model 160716M
Numărul de Pc-uri 50pcs
Personalizate No
Dimensiune 10x6x6cm
Model Nici Unul,De Culoare Solidă
Material 260gsm hârtie kraft
Utilizare Pentru Săpun, Cadouri, Bomboane, produse Alimentare, Bijuterii,etc
Nume De Brand PADONSY
Cutie Cadou Dimensiune 10x6x6cm
Ocazie

Produse similare