De înaltă Calitate Anti-Coliziune Coada de Mașini cu Laser, Lumini de Ceata Auto de Frână de Parcare Lumina de Styling Auto Motocicleta din Spate Lumina de Avertizare

48.00lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


Pachetul Include: 1 kit Laser Lampă de Ceață Scurt Glonț caietul de sarcini: Denumire Produs: Scurt Glonț Laser Lampă de Ceață Iradierea cu Fascicul Laser Unghi: 45° cu Laser Logo-ul: Roșu Linie Dreaptă de Viață a Produsului: 3000Hrs Laser lungime de Undă: 650nm(rosu) cu Laser de Putere: 200MW Ajustare de Înger: sus/jos de 90 de grade rezistent la apa Clasa: IPX4 Tensiune de Lucru: 8V-36V cap Rotund serie laser, lumini de ceata,în fața laser capul se poate roti 360 de grade pentru a ajusta linia de echilibru înger,distanța suportul poate fi sus/dow 90 de grade prin ajustarea laser bea de iradiere la distanță.

Funcția: Funcționează ca lumină de avertizare pe timp de ploaie,ceață,furtună de nisip zile,pentru a evita accidentele rutiere cauzate de conducerea prea aproape; Funcționează ca vehicul poziția de avertizare și transforma indicatior pe timp de noapte; Fi de ajutor atunci când un nou driver de parcare. Instalare: Conectați-vă bine cu laser lumina de ceață sârmă în mașină,găsi și loc potrivit în jurul lămpii numărului de înmatriculare pentru a instala corpul cu laser; Lacrimă de pe față-verso adeziv fis lumina laser; Conectați cablul cu circuitele de lumină de ceață spate(recomanda) sau lampa plăcuței de înmatriculare,conectați bornele corpul cu laser și sârmă în mașină; aprinde lumina și pentru a regla unghiul sau distanța,strângeți șuruburile. Atenție: a Nu se iradia ochii atunci când este instalat; Nu acoperiți de înmatriculare shen instalat; Recomanda pentru a menține distanța dintre linia laser si masina de la 2,5-3m.

1. Timp de preparare: avem nevoie de 5-10 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Dacă nu ați primit coletul tău atunci când protecția în timp este aproape pe terminate, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Despre Taxe Vamale

Taxa vamală este în afara controlului nostru, nu putem garanta nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă.Ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată.

Notă:

Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată, sau se va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie pentru a prelua elementele cu număr de urmărire și ID-ul personal.

Guangzhou Vista Accesorii Auto Limitat vând bazat pe un design excelent și fiabilitate dovedită. Deci calitatea este garantata. De asemenea, avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine. Dar ai nevoie pentru a confirma dimensiunea cu atenție înainte de cumpărare ( mărimea informații vor fi afișate sub fiecare produs ).

Retur si Schimb de instruire

Atenție: nu putem accepta la schimb sau anularea, după ce comanda dvs. a fost livrat.

Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema:

*Numărul de ordine

*Imagine din margele defecte.

Dacă nu sunteți mulțumit cu calitatea de achiziție din magazinul nostru, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere: 1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate. 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original. 3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele .

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu noastre porducts, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 11cm x 10cm x 10cm (4.33in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Articol Diametru 1.8cm
Tip De Material Carcasă Metalică
Tensiune DC 8-36V
De 3 Ani 2005,2007,2009,2008,2011,2006,2015,2004,2012,2013,2010,2014,2016
Tip De Element Proiectoare Ceata
Extern De Certificare De Testare CE
Model Mazda 3
Articol Greutate 0.1kg
Numele Modelului TY-15005
Emițătoare De Culoare Roșu
Model de masina Universale, masini,Motociclete
Nume De Brand LDRIVE
Caracteristici Speciale Avertizare lumina,lumina de ceață
Pentru Autovehicule Marca/Model Mazda

Produse similare