Transport gratuit VT75LP / 50030763 Inlocuire Lampa Proiector pentru benq LT280 / LT375 / LT380 / VT470 / VT670 / VT675 / VT676

133.19lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Proiector lampa de brand Numele:pentru NEC

Proiect sau Model de lampa Num fi r: VT75LP

Locul de Origine: China

Detalii de ambalare: în bule si cutie

Timp de livrare:în termen de 24 de ore

Conditii de plata: paypal, T/T, Western Union

Minim Orde r Cantitate:1 bucata

Capacitatea de aprovizionare: 10000 BUC /M onth

Calitate, Garantie: 6 luni garantie Descrierea Produsului Detaliate

1.Înlocuirea ELPLP08 proiector lampa cu locuințe

2.Compatibil Proiectoare model: LENOVO LT280 / LT375 / LT380 / VT470 / VT670 / VT675 / VT676

3.garantie:6 luni

4.Lam p viata:25 00 ore oferim toate marcile de lămpi de proiecție și de a oferi mai multe opțiuni pentru a face clienții mulțumiți. noi de aprovizionare proiector lampa, înlocuirea lămpii, compatibil proiector lampa, original goale proiector lampa, înlocuirea goale lampa, proiector original arzător, înlocuire proiector arzător. 1.proiector lampa: original goale lămpi+ locuințe cu calitatea originală, dar costul ridicat de performanță.

2.Înlocuire proiector lampa: lampa de cele mai competitive pirce( putem perfect satisface clienții în pirce și cantitatea cu propriile noastre proiector arzător, locuințe, linii de producție și asamblare linie) 3.original goale proiector lampa, înlocuirea goale lampa, proiector original arzător, înlocuire proiector arzător.

Lămpile pot fi asamblate în mod liber în funcție de client requirpment. Toate lămpile cu 6 luni garantie

Cum și Când pentru a Înlocui un Proiector Lampa

Acesta poate fi timp pentru a înlocui lampa proiectorului. Proiector lămpi de dim ca au vârstă. Unele proiectoare permite să verificați numărul de ore lampa a fost folosit prin intermediul built-in sistem de meniu. De obicei, cu câteva ore înainte de așteptat de viață a lămpii este terminat, un mesaj va fi afișat pe site-bec proiector ecran.

Vă recomandăm să consultați manualul de utilizare pentru a determina cu exactitate instrucțiunile pentru modelul dvs. specific. În cele mai multe cazuri, înlocuirea implică doar câțiva pași, inclusiv următoarele: opriți aparatul și lăsați becul să se răcească complet Scoateți capacul Deșurubați lampa carcasa aparatului Scoateți lampa veche cu Șurub din nou lampa și înlocuiți unitatea de locuințe și se acoperă. Cel mai important lucru de reținut este că nu trebuie să atingeți lampa sau locuințe direct cu degetele .

Sfaturi pentru prelungirea duratei de viață a proiector și lampă

Există o serie de măsuri puteți lua pentru a prelungi durata de viață a proiectorului bec. Mai întâi de toate, lăsați proiectorul să se răcească complet, după fiecare utilizare înainte de a trece sau de ambalare în cutie de transport. De asemenea, trebuie să evitați temperaturile extreme--don\\'t lăsa proiectorul în mașină în timpul verii sau atunci când este sub 40 de grade. Un alt sfat pentru a face proiector lampa ultima este de curățare proiector filtru cu aer comprimat la fiecare câteva luni.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 13cm x 12cm (5.91in x 5.12in x 4.72in)
Garanție 180 ZILE
Compatibil cu NEC LT280 / LT375 / LT380 / VT470 / VT670 / VT675 / VT676
Nume De Brand XIM
Numărul De Model VT75LP
Număr Parte VT75LP
Tip Compatibil Bec Proiector cu Carcasa
Medie de Viață (ore) 2500H

Produse similare