Pentru HONDA STEED400 Steed600 Steed 400/ 600 Magna250 Magna 250 Dragon Câine 250 de Motociclete accesorii Ambreiaj Cablu ambreiaj linie

26.24lei

Adauga la lista dorintelor

Motocicleta Frâne

Descriere produs


Vacanta de Anul Nou chinezesc observa timp de vacanță din magazinul nostru este de 13 februarie, în 2018, la 22 februarie, în 2018, pentru 10 zile. Serviciul clienți nu va fi on-line, în perioada de client service numai o singură livrare. După vânzare, vă rugăm să contactați serviciul clienți după normal de lucru. În ordinea în 22 februarie, după ce a fost eliberat! Tot personalul din magazinul nostru vă doresc un fericit nou de primăvară și toate cele bune.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Motocicleta Observație: instrucțiunile de instalare nu este inclus Locul de origine: China(continentală) Culoare : Ca imagine afișată Material: Ambalare incluse: 1 ca imaginea prezentată Greutate: ???KG Conditon: aftermarket 100% de Brand Nou

Caietul De Sarcini: Lungime ???cm , latime ???cm, inaltime ???cm Instalare: 1:1OME; Nu este nevoie de ajustări, Ușor pentru a instala înapoi la poziția inițială Accesorii: 1 x Cablu 1 x cutie de Ambalare se Potrivesc : pentru Honda Steed400/600 Magna250

PRODUS ARATĂ

DIMENSIUNE PRODUS

PROFILUL DE COMPANIE

China Super Motorparts Trading Company a fost infiintata in anul 1996, cu capital social de 2,1 milioane de yuani. Acesta este situat în Shanwei, Provincia Guangdong, care acoperă zona de 2100 de metri pătrați, cu mai mult de 600 de angajați cu experiență.

Compania s-a specializat în producerea de top de calitate aftermarket pentru motocicleta sport accesorii pentru branduri renumite în întreaga lume. Produsele au fost vândute în mai mult de 100 de țări din Europa, America, Asia, Orientul Mijlociu și așa mai departe.

Va garantam cele mai bune produse de calitate cu cele mai competitive de preț și cele mai bune servicii.

MARCI SI CERTIFICATE

METODE DE PLATĂ

În general, acceptăm următoarele metode de plată: card de credit; moneybookers;T/T, western union.Și protecția noastră oferă doar plata moduri acceped de Vilatudor.ro platforma.

TRANSPORT

1. Vă rugăm să verificați adresa dvs. înainte de a finaliza plata.Dacă doriți pentru a face orice schimbare ,vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, sau va vom trimite produsele la adresa lasata de tine pe ordinea de informații numai.

2. Un număr de urmărire va fi actualizat pe Ali-express, odată ce elementul este livrat.

3. În scopul de a vă asigura că primiți comanda scutite de impozit la import,vom nota ca un"CADOU"cu o valoare scăzută.Dar nu putem garantie ACUZAȚIILE. Vă rugăm să contactați dacă există vreo cerere.

4. Noi nu va fi responsabil pentru orice import, taxe vamale,impozite sau taxe.Pentru mai multe detalii vă rugăm să contactați biroul local vamală.

5. Dacă nu ați primit coletul în termen de 30 zile,vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.noi va oferim cele mai bune servicii post-vânzare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 4cm (11.81in x 7.87in x 1.57in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Lățime Produs 0inch
Tip De Element Frânghii Și Cabluri
Articol Diametru 1.5inch
Se potrivesc steed400
Înălțime Element 0inch
Ambalare incluse un cablu de ambreiaj
Nume De Brand Arsmundi
Notificare Instrucțiuni de instalare nu sunt incluse
Tip De Material plastic și metal
Locul de Origine China(Continentală)
Element De Lungime 12inch
Numele Modelului Pentru HONDA Magna250 STEED400/600
Caracteristici Speciale Calitate de Top
Instalare Ajustări nevoie, Usor de instalat înapoi în poziția inițială
Conditon Aftermarket 100% de Brand nou
Articol Greutate 0.3kg
culoare după cum este arătat în imagine

Produse similare