Fast Free nava 10buc/lot 40 Cms lungime 4*20mm termocuplu tip K senzor de temperatură de suprafață din oțel Inoxidabil sonda

97.58lei

Adauga la lista dorintelor

Componente Active

Descriere produs


*** Bine ati venit la MoreSuns *** Noi oferim toate tipurile de Componente Electronice (Module,Cabluri ,Senzori NTC, radiator Aluminiu/waterblock/tub de cupru/ Termoelectric Cooler ,Switch-uri, Oscilator de Cristal și Conectori etc.) cu o gamă largă, de bună calitate, prețuri rezonabile și modele elegante, în funcție de nevoie de dumneavoastră

O cantitate mai mare, vă rugăm să contactați pentru cel mai bun discount și poștale

Caracteristică

Fast Free nava 10buc/lot 40 Cms lungime ,sonda 4*20mm termocuplu tip K senzor de temperatură de suprafață din oțel Inoxidabil sonda

Vești bune~~ Personalizate lungime și sonda este disponibil !!!

K/E/pt100senzor dimensiunea avem: 4*20mm,4*30mm,4*40mm,4*50mm,4*60mm,5*30mm,5*40mm,5*50mm,5*60mm... lungime Cablu ar putea fi : 0.5 M,1M,1,5 M,2M,3M,4M,5M și 10M....Orice lungime doriți ( Dacă aveți cerințe speciale ,va rugam sa ne contactați în orice moment ,vă mulțumesc~~~ )

Plata & Checkout

Acceptam Alipay, West Union, TT. Pay pal Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

ESCROW va ține de plată până când veți primi comanda cu satisfacție.

Transport

1.Putem livra comenzi în termen de 2-7 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată.

2.În cele mai multe ori elementul va ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 8 la 15 zile lucrătoare. În unele zone îndepărtate poate dura mai mult de 20 de zile lucrătoare.

3.Dacă nu primiți elementul după 30 de zile, vă rugăm să ne contactați, vom investiga și de a rezolva problema cu livrarea.

Metoda de transport maritim Transport de Urmărire Estimat de Livrare Remarca Economiei de Transport Singapore Post Da 8~20 de zile lucrătoare, Uneori, poate dura mai multe zile pentru a ajunge din cauza motiv incert. Expediere rapidă DHL, Fedex, UPS, TNT... Da 3~5 zile lucrătoare EMS Da 5~10 zile lucrătoare, Uneori, poate dura mai multe zile pentru a ajunge din cauza motiv incert.

Personalizate

1. Prețul plătit pentru produs exclude orice taxe vamale. Magazinul nostru nu umăr orice taxe în țara de destinație.

2. Noi, de obicei, marca bunuri ca nevoia ta de pe profomal/factură comercială și suntem încercarea de a ajuta pentru a minimiza sau de a evita orice GST sau V. A. T sau alte taxe de Import, dar nu putem garanta nici taxe ca este depinde de Țara de Import Politică.

3. Dacă adresa dvs. de detaliu aparține zonă de la distanță regiune, exprima costul va fi mai mare decât standard.

4. Se pot aplica taxe în cazul în care livrarea este respins și trimis înapoi la Biroul nostru.

Returnare Și Rambursare

1.Singurul produs defect va fi oferit de schimb.

2.Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data la care ați plasat comanda.

3.Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.Returnare vor fi plătite de către Cumpărător.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni

4. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

5. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Feedback-ul

1. Vom lăsa Feedback-ul Pozitiv după primirea plății, vă Rugăm să nu uitați să ne dea și CINCI STELE de pe toate Detaliată Vânzător Opiniile

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu Experiența dumneavoastră de cumpărături,vă Rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție înainte de a vă decide să lăsați un feedback neutru sau negativ, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme pentru tine cât mai curând posibil,multumesc.

3. Va vom oferi servicii cât mai bine putem, pentru că feedback-ul de CINCI STELE este ceea ce ne străduim pentru. Vă rugăm să mi e-mail prin "Mesajele Mele" sau "e-Mail" dacă aveți orice întrebare despre paginile noastre sau de cumpărare

Contactati-Ne

Noi bun venit toate mesajele oricând și fericit să răspundă la fiecare mesaj pe care îl primim,de obicei, în termen de 24 de ore.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră ,vă doresc să aveți o zi frumoasă !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 12cm (5.91in x 5.91in x 4.72in)
Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Nume De Brand MoreSunsDIY
Tip Biosenzor
Material Amestec
Teoria Rezistența Senzorului
Utilizare Senzor De Temperatură
Ieșire Senzor Digital
Numărul De Model 4*20mm termocuplu tip K senzor de temperatură

Produse similare