Original Repetor WIFI 300Mbps Wireless Semnal WiFi Range Extender 802.11 N/B/G Wifi Booster Amplificator de Semnal

48.41lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Original Repetor WIFI 300Mbps Wireless Semnal WiFi Range Extender 802.11 N/B/G Wifi Booster de Semnal Amplificator Caracteristici: Îmbunătățirea acoperire wireless în toate rețelele WLAN. Acces la Internet pentru calculatoare situat la marginea sau în afara intervalului de punctul dvs. de acces. Ofera pana la 300Mbps rata de transmitere. Suport Repetor fără Fir în Modul Standard și Modul AP. Oferă un 10/100Mbps Auto-Negociere Ethernet porturi LAN. Compatibil cu IEEE 802.11 n, IEEE 802.11 g, IEEE 802.11 b standardele.

Caietul de sarcini: Element Nume: Repetor WIFI Rata de Transmisie: 300Mbps Modul: AP / Modul Repeater Culoare: Alb Tip Plug: UE/SUA Plug Tensiune de alimentare: AC 110-240V Output: 5V 1A Gama de Frecventa: 2.41-2.48 GHz Networking Lungime Cablu: Aprox. 1m

Pachet:

1x Wireless WiFi Repeater

1x RJ-45 Cablu de Rețea

1x Ghid de Instalare

1 acceptăm Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2 Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Metode De Livrare :

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna integral oferta câștigătoare amout, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.Nu repare sau să înlocuiască elementele cu o garanție expirat.

3. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro!

Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ , astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Multumesc!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.18kg (0.40lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 17cm x 13cm x 9cm (6.69in x 5.12in x 3.54in)
Buton Reset/WPS
Pachet Da
Cu Funcția De Modem No
Nume De Brand EASYIDEA
Cu Fir Rata De Transfer 10/100Mbps
2.4 G Wi-Fi Rata De Transmisie 300 Mbps
Acceptă WPS Da
Tip Wireless
Standarde Și Protocoale Wi-Fi 802.11 n,802.11 g Wi-Fi,Wi-Fi 802.11 b
Numărul De Model WR101000
Cerere SOHO
Max. Rata de Date LAN 100 mb
Porturi LAN 1
Funcția Firewall
culoare alb/negru
Plug Europene Plug/Plug American
Wi-Fi Suportate De Frecvență 2.4 G
feature1 wireless wifi repeater
Transmisie Wi-Fi Standard 802.11 n
modul AP/Modul Repeater
Porturi WAN 1 x 10/100Mbps
Numărul de Interfețe USB Nici unul
Suporta WDS No
5G Wi-Fi Rata de Transmisie Nici unul

Produse similare