20buc/lot se amestecă culoare drăguț picioare mici forma de Cristal de Sticlă Flacoane de sticla de parfum Clearance numele pe orez arta de bijuterii pandantiv colier

53.69lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


suntem magazin site-ul : pretul: Include pandantiv, capac cu filet 20buc/lot Note: Acest capac cu filet flacon de sticlă pandantiv, nu ai nevoie de lipici

Alte forme :

notă:

culorile de afișare în imaginea poate fi ușor diferit de elementul real din cauza luminii ,dacă nu poți accepta această diferență,vă rugăm să ezitați să-l comande. tancuri. Acest articol nu include pantofi. dacă vrei . vă rugăm să ne contactați înainte de a comanda .

100% Satisfacție:

Înainte sau după ce oferta mea element de vânzare ,dacă aveți orice întrebare,vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta în 24 de bussiness de ore,după ce primi achizitionarea de obiecte,dacă nu este mulțumit cu produsul meu ,va luat toate rambursare, cu excepția taxele de transport maritim.pentru că eu cred că clientul este chiar pentru totdeauna.

plata:

Vom accepta Escrow ,din motive De securitate, vom livra comenzile la adresa de livrare ai confirmat cu Escrow.

include: card de Credit, T/T,transferuri de bani Western Union . Când ai pus produsele în coș și checkout, puteți merge mai departe cu metoda de plată preferată.

facem, de asemenea, oem ordine,suntem goldkey membru al alibaba.

transport:

Tot din punctul nostru de expediere prin e-MAIL de AER,sau EMS ,UPS sau DHL. Element ajunge la cele mai multe țări, în termen de 20 de zile prin HK post,este nevoie de o săptămână de către EMS ,de 4-7 zile prin UPS,DHL.

modul de expediere va varia în funcție de cantitatea comenzii.când ne-am expediat prin e-MAIL de AER,Dacă nu se poate obține postul după 30 de zile din ziua în care ne-a trimis la tine, vă rugăm să ne contactați direct . Ne-ar fi cu tine pentru a vă ajuta să rezolve problema. ne-ar fi mereu gata.

Termeni de Livrare:

Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere. Elementele sunt expediate numai după ce plata este confirmat prin Escrow.

politica de retur:

Dacă elementul nu este compatibil sau deteriorate,vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile.

dar va suporta costurile de returnare dacă elementul a fost contestat.

feedback-ul:

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți

multumit de produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice litigiu

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate (20 piese/lot)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Gen iubitorii de
Fine sau de Moda Moda
Metale De Tip Nici unul
Stil Trendy
Nume De Brand SexeMara
Tip De Element Pandantive
Forma\model Cristal Pilon
Numărul De Model Pandantive
Material Cristal
Pandantive De Tip Slide

Produse similare