Cameră Caz Geantă de Umăr pentru Fujifilm X-T20 X-T10 X E3 X-T2 X-T1 X-A1 X-M1 XT20 XT10 XE3 XT2 XT1 XA10 XA3 XA1 XA2 XE2s XE2 XE1

55.67lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Specificatii: 100% de brand nou și de înaltă calitate

Nou stil de design pentru DC/DSLR aparat de Fotografiat, de Înaltă calitate, ușor și durabil, Nylon construcții

Grila tesatura umăr husă pentru aparat de fotografiat digital

Cataramă de închidere a se asigura dispozitivele dvs. rămâne în condiții de siguranță și corectă în sac

Curea de umăr ajustabilă pentru o utilizare ușoară și convenabilă

Captuseala moale oferă o mare efect de amortizare

Proteja aparatul de fotografiat de la daune, praf și zgârieturi

Interne dimensiuni(L x W x H)aprox: 15 x 9 x 15 cm

Exterior dimensiuni(L x W x H)aprox: 18 x 12 x 16,5 cm

Culori: Negru / Albastru / Roz

Greutate: 260g

Suport OEM customization și en-gros

Compatibil cu:

pentru Fujifilm X-T20 X-T10 X E3 X-T2 X-T1 X-A1 X-M1 XT20 XT10 XE3 XT2 XT1 XA10 XA3 XA1 XA2 XE2s XE2 XE1...

Vă rugăm să măsoare camera video aparat de fotografiat și lentile pentru a asigurați-vă că dimensiunea Camerei Caz se potrivi camera inainte de licitare! Pachetul inclus:

1 x Camera Video Sac

1 x Curea de Umăr

Display:

Ne fotografie de la noastre de fotografi profesioniști, care vizează servesc cel mai bine poze reale. Elementul pe care îl primesc este același ca în fotografii, dar vă rugăm să permită aberație. Dacă sunteți interesat în produsul nostru și doresc să cumpere, plasați o comandă și apoi a finaliza plata.

Livrare:

1. Transport la nivel mondial , Pentru a reduce cheltuielile, fiecare produs va fi livrat cu urmărirea NR. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Restituire/Rambursare:

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Taxele de expediere suportate de returnarea elemente vor fi suportate de către cumpărător.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și post.

Vamale:

Comanda va fi declarată drept cadou sau o valoare mai mică pentru a minimiza personalizate fiscale, și ușor de personalizat procedurii. Dacă veți găsi informații despre taxa de import situația în țara dumneavoastră, și cred că există modalități de a reduce impozitele trebuie să plătească (sau să elimine taxele total), spune-ne de ce ai nevoie de a pune instrucțiuni (în ceea ce privește etichetarea, ambalarea, declarații, facturi, etc.) în câmpul de comentarii în timpul checkout. Suntem mai mult decât fericiți să urmați instrucțiunile. Atenție, vă rugăm! Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Feedback-ul:

Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Vom lucra cu tine pentru a rezolva problemele. Vă mulțumim pentru înțelegere! Cameră Caz Geantă de Umăr pentru Fujifilm X-T20 X-T10 X E3 X-T2 X-T1 X-A1 X-M1 XT20 XT10 XE3 XT2 XT1 XA10 XA3 XA1 XA2 XE2s XE2 XE1

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip Accesorii Saci De Umăr
Culori Negru / Trandafir / Albastru
Numărul De Model Cameră Caz Geantă De Umăr
Material Nailon
Nume De Brand HuWANG
Pachet Da
Tip Sac Moale

Produse similare