Bangrui Africa set Bijuterii Colier Cercei seturi

31.89lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Compania Alibaba Webesite: www.bangjewelry.en.alibaba.com Bangrui Africa set Bijuterii Colier Cercei seturi Papua Noua Guinee Bijuterii PNG Stil Național N otice: pentru sejururi de minim>$5 se pot amesteca pentru Comanda ,Pls plătească navlul $1.5.de transport de marfă Pentru≥5 , Transport Gratuit prin China Post Air Mail. Scopul≥1000 de dolari , transport Gratuit prin Express.(Cu excepția cazului în Țară la Distanță) detalii Produs: Transport: transport Gratuit China Post Air Mail, de obicei, costa 20-50 de zile Feedback: Dacă produsul lipsa sau demaged pls contactati-ne in timp util Ambalare: sac de Opp și bule ambalate cu cutie de carton Caracteristică: 1.100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate. 2.Material : Alamă 3.Ocazie: Aniversare, Logodna, Cadou, Partidul 4.Ambalaj: pungi de Opp 5.Stoc: În stoc articol 6.Nichel gratuit și fără Plumb. 7. Satisface standardul European 1) acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

1. Postul va fi livrat în termen de 1-5 zile lucrătoare în timpul normal.

2. Timp De Livrare:

- Prin intermediul Express: în General 3-7 zile lucrătoare.

--Prin e-Mail de Aer: în General 10-30 zile lucrătoare.

3.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

4.Cumparatorul raspunde pentru (în) toate impozitului sau a TVA-ului în orice circumstanțe.

5. Timp De Livrare:

1.Dacă ai un produs defect, vrei să se întoarcă sau reducere. Vă rugăm să ne contactați în termen de 2 zile de la voi primi coletul. Toate returna produsele trebuie să fie returnate cu ambalajul original si accesoriile (dacă este posibil). Clientul este responsabil pentru taxele de transport pe elemente returnate.

2. Va vom returna banii pentru tine, atunci când am obține returna produsele. Sau înlocuiți elementul pentru tine.

3. Uneori par Avion ar putea pierde unele pachete, va vom returna prețul și taxa de transport atunci când nu se poate obține postul.

4. Ne vom ocupa cu rambursare în 3 zile lucrătoare când vom primi informatii de la tine.

Vă rugăm să citiți Politica noastră comercială înainte de a cumpăra, dacă nu sunt de acord cu politica noastră comercială vă rugăm să nu cumpere element de la noi.

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a obține mulțumit tot timpul, așa că am sincer sper că puteți să ne lăsați un feedback pozitiv.

Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați prin "Mesajele Mele" sau "Intreaba Vanzatorul Întrebări" înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ. Te ROG NU ne lasa 2, 3 stele Detaliată Vânzător Rating, deoarece acestea sunt egale cu feedback-ul negativ. Cu toate acestea, noi vă va oferi întotdeauna meritat feedback-ul pozitiv chiar nu putem obține același.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Metale De Tip Cupru
Garanție Doi Ani Garanție
Tip Bijuterii Bangrui Africa set Papua Noua Guinee Bijuterii PNG Stil Național
Seturi De Bijuterii Tip Colier/Cercei
Material Stras
placat cu placare în vid
Nume De Brand Bangrui
Forma\model Runda
culoare Placat Cu Aur
Incluse Alt Element Descriere Colier/Pandantiv/Cercei
Gen Baieti,Femei,iubiți,Fete,Barbati,Unisex
Fine sau de Moda Moda
Tip De Element Seturi De Bijuterii
Stil Romantic
Ocazie Petrecere
Numărul De Model 10020403

Produse similare