Roz Tesatura Cub De Compartimente De Depozitare, Pliabil, De Calitate Premium Pliabil Coșuri, Dulap Organizator Sertare

38.43lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Organiza elementele cu ușurință cu ajutorul HangerWorld de Stocare Cub de Coșuri. Utilizați armat mâner pentru a transporta aceste coșuri dintr-o cameră ușor. Design-ul slim de la îndemână aceste cuburi înseamnă că le puteți stoca chiar și în cele mai mici spații. Aceste non-țesute, pliabil, mini-coșuri de depozitare ori cu ușurință, astfel încât acestea pot fi depozitate rapid. Acestea sunt ideale pentru utilizarea în dormitoare, bai sau camere de cămin.

Hangerworld Pliabil Depozitare Cub Coș de Gunoi de Pliere material sertar Material: Robust, non-țesute polipropilenă și carton Deschide mânere decupate la Îndemână tăiat mânere pe partea din față Ține în cameră copii, cameră de familie, sau orice cameră din hou se Potriveste pe podea, pe un raft dulap, raft sau Sertar de birou ori plat atunci când nu este în uz Dimensiune: 26.7X26.7X28CM Culoare: Roz

Noastre Atractive : (1) de Înaltă calitate și preț rezonabil (2) putem oferi cel mai bun preț bazat pe condiții egale în China (3), Suntem foarte gravă și vânzători profesioniști,vă asigur că putem avea o cooperare foarte perfect (4) Suntem dispuși să construiască beneficii reciproce pe termen lung și relații de afaceri cu toți clienții Detalii de Contact: Nume: Sandy

Managerul comercial ID : cn1001153091 Cumpărătorii sunt bine ați venit să ne contactați. De Satisfacție a clienților vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Ne-am angajat să o satisfacție de 100%. Plată 1. Plata integrală trebuie să fie plătite în termen de 7 zile de la plasarea comenzii.

2. Vom face livrare de bunuri în termen de 3-5 zile lucrătoare de la primirea de plată.

3.Cumparatorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil.

Transport și Predarea 1 Dacă oferim transport gratuit, comanda va fi livrata prin HONGKONG POST AIR MAIL sau China Post air mail în termen de 14-17 zile. 3. EMS nostru este de preferat metoda de transport maritim de asemenea. Între timp,UPS, DHL,Fedex,TNT sunt disponibile. De asemenea, puteți alege de ei, dar trebuie să adăugăm costul pe prețul de cumpărare.

2. Asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător.

3.Puteți verifica mărfurile în cazul în care este în tranzit prin urmărirea NR . Note 1. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare crezi că este necesar. 2. Timpul de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc. Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare. 3. În site-ul nostru toate produsele sunt obiect material fotografii, pentru că imaginea mașină, lumină intermitentă, tehnologia de fotografie precum și personal computing demonstrație și deci, pe diverse motive, parțială mărfuri demonstrat culoarea poate cu obiect material anumite aberatiilor cromatice, culori atinge toate materialele obiect. Feedback-ul 1.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut. 2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.45kg (0.99lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 3cm (11.81in x 11.81in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
Grilaj De Cantitate 1
Tip Cutii De Depozitare & Lari
Produs Organizator Jucarii
Caietul de sarcini 26.7X26.7X28CM
Dimensiune 26.7X26.7X28CM
Sarcina 5 kg
Utilizarea Cheltuieli diverse
Numărul De Model CB101-BLK
Caracteristică Pliante,Eco-Friendly
Capacitate 26.7X26.7X28CM
culoare Roz
Technics Non-Țesute Tesatura
Material Non-țesute Tesatura + Carton
Forma Pătrat
Stil Stil American

Produse similare