Șeful de Roland VE-5 Interpret Vocal Efect Procesor (Roșu)

1 170.75lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Un compact procesor vocal cu caracteristici prietenoase.

VE-5 Interpret Vocal este un compact și mobil personal procesor de efecte și looper pentru vocalisti. Dispune de un simplu de utilizat de design de masă ușor atașabil la un stand de microfon pentru efectuarea, VE-5 este perfect pentru cântăreți, rapperi, beatboxers, webcasters, și oricine care vrea să se distreze cu prelucrarea sunete vocale. Sale fizice, design-ul este mic și ușor, dar efectele sale sunt clasa grea, derivate din Șefului populare VE-20 Interpret Vocal. Alimentare cu baterii și-a construit în expresie looping, VE-5 este, de asemenea, un instrument ideal pentru artiști de stradă care doresc să aducă o nouă dimensiune a creativității lor de a acționa.

Operație simplă și Intuitivă

De la incepatori la profesionisti, toate cântăreți se pot bucura de rezultate excelente cu VE-5. Chiar technophobes sau non-muzicieni vor îmbrățișa acest procesor creative, datorită designului simplu, operare intuitivă. La îndemână Preferat funcția de Sunet, de exemplu, vă permite să accesați instantaneu preferat sunete cu o apăsare a unui buton.

Diverse Aplicații

VE-5 este potrivit pentru o varietate de setări. Este perfect pentru artiștii interpreți sau executanți, și a inclus montare vă permite să atașați-l la orice standard de microfon stand. Unele dintre VE-5 funcții pot fi chiar controlate de comutatoare de picior, care este mare pentru operare hands-free. Atunci când alimentat de baterii, VE-5 devine un instrument ideal pentru performanță stradă, și, de asemenea, se potrivește frumos în case și studiouri ca o masă procesor.

Mare de Presetări și Efecte de Înaltă Calitate

VE-5 are șase tipuri de efecte de înaltă calitate și diverse de prelucrare speciale, toate moștenite de la VE-20. Îmbunătățiți-vă cu voce buna Reverb sau Delay, sau de control de nivel cu Dinamica funcție. Îngroșa vocea ta cu Dublu/Armonizator și corectă, intonație probleme cu Pas Corect. Utilizați bord Denaturare, Radio, și Strobe pentru unic și de impact efecte speciale. Puteți crea chiar iconic pitch-corect/hard-efecte ton - o discontinue de mulți modern, hip-hop și pop, hit-uri.

Phrase Looper

Distreaza-te de stratificare și looping vocea ta cu VE-5 phrase Looper. Puteți genera armonii cu tine în timp real, sau gem pe propria buclă beatboxing. Această creație caracteristică se extinde foarte mult potențial de timp real vocal performance.

CARACTERISTICI

Easy-o singură atingere Șase tipuri de înaltă calitate, efecte vocale moștenit de la VE-20 - Reverb, Delay, Dublu/Armonie, Dinamica, Corecta Pas, și Ton/SFX phrase Looper adaugă impactul în timp real performanțele vocale, inclusiv armonizarea și stratificat beatboxing Preferat funcția de Sunet oferă acces imediat la preferat sună Ideal pentru performanta live, precum și de masă setari; - microfon-stativ de montare inclus microfon Intern pentru gratificare instantanee intrare Aux pentru amestecare externe muzica de funcționare a Acumulatorului pentru strada performanță (adaptor comercializat separat)

Da vocea ta mai ales cu acest ușor de utilizat de procesor. Pentru astazi! CAIETUL de sarcini

Nominală De Intrare De Nivel

MICROFON ÎN: -40 dBu (MicSens = 40) AUX-IN: TBD

Impedanta De Intrare

MICROFON ÎN: 4 ohmi k AUX IN: 22 k ohmi

Nivel De Ieșire Nominală

XLR OUT: -40 dBu TELEFOANE/LINIE: TBD

Impedanță De Ieșire

XLR OUT: 600 ohmi TELEFOANE/LINIE: 66 ohmi

Memorie

Sunet: 50

Tipuri De Efect

DINAMICA, CORECTA PAS, TON/SFX, DUBLA/ARMONIE, ÎNTÂRZIERE, REVERB

Fraza Buclă

38 sec. (Mono numai)

Display

16 caractere, 2 linii (LCD cu iluminare din spate)

Conectori

MICROFON jack/XLR tip (echilibrat, phantom power: DC 48 V, 10 mA Max), TRS 1/4 inch tip de telefon (echilibrat) intrare AUX jack (Stereo în miniatură tip de telefon) XLR jack (tip XLR) TELEFOANE/LINIE jack (Stereo în miniatură tip de telefon) CTL 1, 2 Jack (1/4" TRS tip de telefon) DC IN Jack (DC 9 V)

Alimentare

Baterie reîncărcabilă Ni-MH Baterie (AA HR6) sau Alcaline (AA, LR6) x 4, Adaptor AC (PSA seria: comercializat separat)

De așteptat viață a bateriei în condiții de utilizare continuă

Baterie reîncărcabilă Ni-MH Baterie (AA HR6): TBD Alcaline (AA, LR6) : TBD * Aceste cifre vor varia în funcție de specificațiile de baterii și condițiile reale de utilizare. * Utilizarea phantom power va crește consumul de energie, drastic scurtarea duratei de viață a bateriei. Vă rugăm să utilizați un adaptor AC atunci când se utilizează phantom power

Accesorii Manual de utilizare Prospect (FOLOSIND UNITATEA în condiții de SIGURANȚĂ, NOTE IMPORTANTE, și Informații)

Stativ Suport (2 x cu Șurub, Șaibă x 2, Spălare de Primăvară x 2)

Cablu Audio (Stereo În Miniatură Tip Telefon, Televiziune Prin Cablu Cravată Atașat)

Baterii alcaline (AA, LR6) x 0 (bateriile nu sunt incluse datorită transport restricție)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 1.25kg (2.76lb.)
Tip Efecte
Nume De Brand Roland
Numărul De Model VE-5-RD

Produse similare