1 buc Negru de Lumină 1.52MX50cm Aluminiu Perie de Vinil masina folie de aluminiu vinil autocolant auto TRANSPORT GRATUIT

40.33lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1 PC-1.52MeterX50cm Aluminiu Perie de Vinil masina folie de aluminiu vinil autocolant auto TRANSPORT GRATUIT

( vă rugăm să citiți clar beford de a cumpăra, vrem doar pentru a reduce inutile neînțelegeri și feedback-ul negativ! )

Atentie: pentru pretul este foarte ieftin, asa ca vom pack in rola pentru a trimite,multumesc.

1. Fix este de 1.52 metri. 2. China post office nu este permite cea mai lungă dimensiune este de peste 50cm, deci cumparatorul cumpara 2 sau mai multe pc-uri ,vom taie în 1.52 metri lungime și 50 cm lățime, daca cumperi mai mult de 8 metri, apoi putem sa nu se taie, doar sa ne contactati,va vom aranja . 3. Acest film este potrivit pentru a lipi pe masina organismului peste tot. 4. Următoarea imagine este doar pentru efectul de referință, nu ca un cumpărător pentru a primi efectul de bunuri. 5. Acest film NU este FACUT DE aluminiu material, doar efectul, cum ar fi aluminiu, grosimea și duritatea este potrivit pentru stick-ul și se întinde, nu pentru explozie funcție! Vă rugăm să nu comparativ cu dovada membrană.

Ia video când deschizi coletul.

Acest film într-o rolă este de 1.52 metri înălțime și 30 de Metri lungime. am tăiat-o ca imagine arată, face într-30cm, 50cm la vânzare. Direcția de linii pe film este crucea(ca în imaginea de spectacol). P. S. diagrama este supusă 30 de metri lungime. deci, atunci când scopul de 30cm, 50cm, va primi linii verticale. Dimensiune Produs :

Sfaturi De Instalare:

1. Curățarea suprafeței cu alcool înainte de instalarea de vinil va ajuta cu aderență și curat de orice contaminanți care pot cauza imperfecțiunilor. 2 . Folosind un pistol de aer cald poate ajuta în instalarea făcându-vinil mai flexibil și, de asemenea, ajuta la eliminarea ridurilor. 3. Folosind un soft de cauciuc racleta va ajuta netezi bule fine și ridurile. 4. Nu-ți lăsa mașina să se spele sau sub soare dupa stick termen de 48 de ore ! NOTĂ: Dacă ați primi o folie de film de la drum lung de transport , acesta nu este numit daune, atunci când utilizați, puteți să utilizați racleta pentru a netezi sau pentru a adăuga la 2000W pistol de aer cald sau uscător de păr pentru a-l lovi , doar ca voi primi un rid haine, utilizați un fier de presă, este o acțiune ușor! oricine poate face asta! te rog, nu face să devină un motiv pentru a deschide un litigiu sau feedback-ul negativ, dacă vă deranjează , vă rugăm să nu cumpere , speranță pentru înțelegere ! Cum să utilizați???

În cazul în care pentru a utiliza??

Puteți folosi pe undeva de caroserie,telefon,motociclete, Laptop,ect.

Plata Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată ESCROW. ESCROW au card de Credit, Western Union,Moneybooker spported. și atât de multe este susținută, de asemenea,. Vă recomandăm să cumpere și să plătească prin Escrow și accepta numai Despre transport: Vom trimite bunurile dumneavoastră în termen de 1-5 ZILE de LUCRU după verificarea plății și confirmarea comenzii. Vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a livra cât de repede putem, în caz de întârziere, vom informa în avans. Veți obține NUMĂRUL de URMĂRIRE după ce mărfurile sunt trimise. Timpul de expediere este de aproximativ 5-7 ZILE de LUCRU prin FedEx sau DHL, Dacă transportate prin China Post Air Mail, timpul de expediere este de aproximativ 10-60 ZILE de LUCRU pentru diferite țări. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza fiecare țară poate avea diferite de timp programul personalizat de compensare care poate dura mai mult/mai scurt timp pentru a inspecta produsele tale. Bunurile de preț și costul de transport maritim NU includ ZONĂ de la DISTANȚĂ, TAXĂ de IMPORT și TAXS sau orice alte taxe. Ne vom rezerva dreptul de zonă de la distanță, taxă în cazul În care adresa de livrare este de FedEx sau DHL zonă de la distanță. Iar Cumpărătorul este responsabil pentru impozitare(dacă există). De obicei, vom scrie o valoare mai mică și marca de produse ca "CADOU" sau "de PROBĂ" pentru a vă ajuta să evita sau reduce impozitul. Dacă aveți nevoie de întreaga valoare pe avizul de expediție sau factură, vă rugăm să ne anunțați atunci când plasarea comenzii. Vă rugăm să rețineți că data de livrare de așteptat este sugerat prin curier numai pentru referință, și este supusă de a schimba, depinde de starea de livrare. Pentru orice întrebări, vă rugăm să contactați curier direct. Vă mulțumesc foarte mult! Serviciul clienți Și Feedback: feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne dea FEEDBACK-ul POZITIV, dacă vă place produsele și serviciile noastre. Suntem extrem de apreciat. Dacă aveți orice probleme cu produsele, vă rugăm să NE CONTACTAȚI înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Un magazin online nu este ușor și cinci stele, feedback-ul va fi pâine și lapte. Dacă aveți orice întrebări sau probleme,vă rugăm să contactați direct pentru asistență, mai degrabă decât de a depune o cerere de rambursare. Ne propunem pentru a rezolva toate problemele cât mai repede posibil! Multumesc!!! Simțiți-vă liber pentru a trimite întrebări, întrebări despre produs la noi. Vom răspunde în termen de O zi de munca. Suntem aici de așteptare pentru dvs. de e-mail.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 3cm x 3cm x 50cm (1.18in x 1.18in x 19.69in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.33kg (0.73lb.)
Ambalare Nu Este Ambalat
Tip Alte 3D Autocolant
Tip De Element Autocolante
categorie Autocolante
Tip De Autocolant Caroserie
Tip De Material Vinil
Numele Modelului Aluminiu Perie de Vinil folie auto
Element De Lungime 1.52m
Autocolant De Plasament Întregul Corp
design Desene animate
Lățime Produs 50cm
Înălțime Element 0cm
Nume De Brand Carcardo
Model Alte
Articol Diametru 0cm

Produse similare