Veconor 6 inch circlip pliers intern extern curbat drept sfat elastic cleste inel elastic cleste instrumente mecanice

17.20lei

Adauga la lista dorintelor

Scule De Mână

Descriere produs


începe

end

Veconor 6" circlip pliers intern extern curbat drept sfat elastic cleste inel elastic cleste instrumente mecanice

1. Escrow nostru este de preferat metoda de plata. Acceptam, de asemenea, diferite plăți de către T/T, Western Union, Money Gram și așa mai departe.

2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii. Sau, comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoană de contact, adresă, codul poștal și numărul de telefon atunci când depunerea în cumpărătorului informații.

Va vom trimite coletul cât mai curând posibil, în timp de procesare. Vă rugăm să asigurați-vă că vă scrieți numele complet și corect adresa de livrare din comanda.

1. Oferim transport la nivel mondial, cu excepția unor țări și APO/FPO adresa.

2. Comanda va fi procesată în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adresa. Adresa dvs. de ordine trebuie să coincidă cu adresa destinatarului.

4. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plata. Vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil. Scopul nostru este satisfactia clientului.

Ordinele ar putea avea nevoie pentru a șterge vamale din țara dumneavoastră. Este responsabilitatea cumparatorului. Vă rugăm să verificați dacă comanda va suporta taxe suplimentare la import, taxe sau alte obiceiuri legate de taxe. Taxe de Import, impozite sau alte taxe vamale vor fi colectate de către compania de transport maritim la livrare. Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal în țara dumneavoastră. Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional. Ne exprimam speranta ca voi nu utilizați alte costuri de import sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ.

Semn pentru coletul tau: atunci Când coletul ajunge, vă rugăm să verificați dacă parcela este în stare bună înainte de a semna în ea.

Dacă coletul a fost spart sau furat, vă rugăm să-l respingă sau să ne contactați. În caz contrar, toate pierderile și responsabilitățile vor fi suportate de dumneavoastră.

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție. 2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. 3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgârieturi și așa mai departe. 4. Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate la noi în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. 1. Vom lăsa feedback-ul pozitiv de la primirea de plată.

2. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme de achiziție.

4. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciile noastre, vă rugăm să vă rugăm dăruiește-ne cu feedback-ul pozitiv și de ansamblu detaliată vânzare rating de 5 stele. 5. Apreciem comentariile dumneavoastră. Comentariile tale sunt importante pentru succesul nostru în afaceri și progres.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 5cm x 5cm (5.91in x 1.97in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.19kg (0.42lb.)
Tip De Unitate bucata
Mâner Stil Îndoit
Numărul De Model P010101
Cleste Stil Europene
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Caracteristici Multifunctional
Material Crom Vanadiu
Cerere elastic
Tip circlip pliers
Nume De Brand Veconor

Produse similare