Dongyang sculptură în lemn sculptură în lemn meserii living Shuanglongxizhu camphorwood Mobilier Acasă pătrat pandantiv Pandantiv

1 417.06lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Structura tehnologie:tehnologia Lemnului

Structura din lemn tehnologie:sculptură

Finisaj din lemn material:lemn de Camfor

Procesul de finisare:Vopsea proces

Termina procesul de vopsire:Vopsea

Este personalizabil?:da

Livrare / instalare:Toate orasele

Nume: Shuanglongxizhu

Material: lemn de camfor

Dimensiune: 80cm diametru

Lemn de camfor Este una dintre cele frecvent utilizate mobilier din lemn, în principal lemn de camfor, cu gust bun, antihelmintic avantaje, lemn de camfor secțiunea vopsea lucioasă, de culoare frumoasă, după uscare, nu este ușor de deformare, de mare durabilitate, ușor să sculpteze. Radacina veche fabrică de sculptură camfor sculptură în lemn, sunt folosite pentru mai mult de 100 de ani din toată lemn, fără nici un mozaic de lucrări curat și frumos, generos, adevărat la viață. Și împrăștie o lumină miros de camfor, cu insecte, dezinfectarea, purificarea aerului, efectul de Camfor mobilier din lemn avantaje: Ka Ki mobilier din lemn este foarte greu, lemnul este foarte gros, este de o rară portante note de lemn, conținutul de apă este scăzut, ar trebui să fie rare de mobilier, materiale de fabricație. În principal, lemn de camfor este materia primă de camfor, în sine are un foarte puternic miros parfumat, mirosul poate fi mothproof si mildewproof. De bază de tămâie mobilier din lemn de camfor este un fel de insecte pest medicament natural.

Camfor mobilier din lemn pentru prim-comparație de lemn de camfor materialul este foarte dur și dens lemn, uscate, conținutul de apă este foarte scăzut, foarte potrivit pentru a face mobila. Camforul camforul este o altă caracteristică mare de camfor, acest element emana aroma, conduce tantari, serpi sunt foarte bune, deci camforul camforul mobilier plasat în interior, poate preveni invazia de tantari. Nu țânțari infestare, atunci camfor mobilier din lemn pot fi plasate foarte mult timp, atât de multe antic mobilier sunt realizate din lemn de camfor de fabricație, poate preveni termite coroziune.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 3.38kg (7.45lb.)
Dimensiunea Pachetului 51cm x 39cm x 13cm (20.08in x 15.35in x 5.12in)
Tip De Unitate bucata
DIY Consumabile Electrice
Material Din Oțel Inoxidabil
materiale din lemn Lemn de camfor
Funcție Suplimentară suspensie
Detalii de instrucțiuni de instalare Nu Există Instrucțiuni De Instalare
Structură De Mobilier Structura Cadru
Sunt taxiuri disponibile pentru transport? no
Stil de poziționare Stil de arta
Element de Design Îngropate și cep
City Altă /alte
Textura de material Lemn

Produse similare