MJJC Brand 2017 Tampon de Spălare pentru Polisat Tampon de Curățare cu Înaltă Calitate Accesorii de Automobile

318.94lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Pad Spălare

Masina de polisat & Pad Tampon de Spălare pentru ambele Pad de Lână și de curățare Caracteristică a acestui Pad Spălare: mai arunce pe tampoane departe! Stare, curate și uscate, orice tip de pad, pe orice tampon sau polisat, toate cu un singur sistem. Nu se va rupe sau deteriora tampoane, chiar și cele mai delicate cross-cut spuma. HQ Capac oferă apă-strans portabilitate pentru orice șantier . Descriere Produs

Universal Pad Spălare curățate și uscate acest buffing pad în sub 30 de secunde. Cu Universal Pad mașină de Spălat, vei avea mereu un loc curat buffing pad, indiferent unde vă aflați! Salvează tampoane suport.

Una dintre cele mai mari probleme cu tampoane de astăzi constă în sprijinul lor pad și probabilitatea de a rupe de pe pad. Principala cauză a acestui eșec este de la spalarea mainilor tale tampoane de lustruire. Atunci când se spală de mână pad, pad suport devine umed, peste saturarea spuma. Universal Pad Spălare păstrează tampoane suport de uscat și extinde durata de viață a plăcuțelor. Nu mai arunca foarte bune tampoane pentru pad suport a rupt. Condiții vata tampoane Dacă ați folosit vreodată un brand nou de lână pad, puteți aprecia comoditatea de un instrument care condițiile de tampoane. De condiționat noua ta vata tampoane, ai extract de libertate fibre din pad, păstrând vopsea liber de excesul de fibre de lână.

La fel de ușor ca 1 2 3. La UPW curățate acest pad în 7 secunde. Înainte de a fi curățate, acest pad a fost încărcat cu liant contaminanți și lustruire compus, facandu-l inutil. Dacă nu Universal Pad mașină de Spălat, acest pad ar fi fost aruncate. E $12 la gunoi după o singură utilizare.

FAQ:

Q: Cât timp va dura pentru a ajunge la mine?

R: în mod Normal coletul va dura 15-20 de zile pentru a ajunge la tine, dar, uneori, va dura 2 luni (Brazilia poate dura 3 luni) pentru ceva dincolo de îndemâna noastră în timpul transportului. Dacă nu primiți coletul în termen de 2 luni, care se pare că parcela este pierdut sau altceva, ai putea deschide un litigiu și ne-ar returna.Speranță pentru înțelegere și vă mulțumesc.

Q: Pot alege alte moduri de transport?

A: Da, ai putea alege căile de transport maritim, atunci când plasați comanda. Multumesc.

Q: Pot obține o reducere?

A: îmi pare Rău despre asta. Toate prețurile de pe pagina sunt cele mai avantajoase preturi le-am putea oferi. Dar ai putea obține unele cupoane pe pagina magazinului. Multumesc.

Q: de Ce durează atât de mult timp pentru a obține restituirea?

O: nu-ți face griji, în mod normal va dura 5-20 zile lucrătoare pentru a obține restituirea înapoi. Dacă nu, aveți nevoie pentru a merge cere la Serviciul Clienți pentru ajutor. Multumesc.

Q: Cât de mult te va marca pe colet?

A: Pentru spuma de lance, noi, de obicei, semnul de $10 pe parcela. Pentru lustruit masina, ne-ar marca $30-50. Ca de obicei, nu am putut marca bunuri ca cadou. Vă rugăm să acorde o atenție, există 4 tipuri de spuma de lance, care vor fi administrate de Vilatudor.ro Depozit, deci nu am putut pune un preț mai mic pe aceste parcele. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Q: nu vreau sticla de spuma lance, poti vinde restul de piese separat?

A: Da, ne-am putea vinde aceste piese, dar prețul este aproape la fel ca cel cu sticla. Și acolo pot să apară nostru spuma lance nu s-ar încadra în sticlă. Deci, vă sugerăm să cumpere toată spuma lance. Multumesc.

Q: Pot să iau sticla fara logo?

A: Da, avem sticle fără logo-ul. Daca comandati 2 bucati, ne-ar trimite sticle cu logo-ul. Pentru suma de peste 12 piese, ne-ar trimite sticle fără logo-ul nostru. Dacă doriți ca toate sticlele cu logo-ul, vă rugăm să lăsați o notă. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Q: starea De urmărire arată livrare nu a reușit, ceea ce ar trebui să fac?

A: Pentru această situație, aveți nevoie pentru a ridica coletul-te la oficiul poștal local cu numărul de urmărire sau de a cere personalului de acolo pentru a vă ajuta să urmăriți coletul. Deci, îmi pare rău pentru neplăcerile create.

Q: de Ce nu există o duză mică șurub în colet? Ceea ce este pentru?

O: Nu va fi o duză mică șurub(1.1 mm) pentru cele mai mici spalatoare cu presiune. Dacă spuma lance este de lucru bine, atunci ea nu are nevoie să fie înlocuit. Multumesc. Q: care este presiunea de lucru de spumă lance?

O: presiunea De lucru de spuma noastră lance este între 100-168 bar.

Q: care este diferențe între negru și incolor unul de spumă de lance?

O: Incolor standuri pentru alamă adaptor. Și cel Negru standuri pentru adaptor de plastic. Ambele dintre ele sunt în aceeași mărime, ele sunt realizate din diferite materiale. Deci, ai putea alege una.

Q: de Ce starea de urmărire nu se schimba la toate pentru o lungă perioadă de timp?

A: Este nevoie de timp pentru compania de transport maritim pentru a urmări bunuri și actualiza informații de urmărire, mai ales atunci când marfa este în curs de transport pentru transport diferite depozite. Speranță pentru înțelegere.

Q: Pot să digital factura?

A: Da, vă rugăm să ne furnizați adresa dvs. de E-mail. Ne-ar trimite la tine. Multumesc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 33cm x 33cm x 45cm (12.99in x 12.99in x 17.72in)
Greutate Pachet 4.5kg (9.92lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip Mâner Tip Deget
Jet De Apă Tip gol
Corpul Material Inginerie De Plastic
Cu Conducte De Apă No
Duză Material Inginerie De Plastic
Interfață Material Inginerie De Plastic
Nume De Brand MJJC
Caracteristici Speciale Masina De Polisat Tampon De Spălare
Tip De Material pp

Produse similare