R230 capului de imprimare pentru Epson R210 R310 R200 220 230 R320 340 printer accesorii F166000 capului de imprimare

121.08lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI: VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITA DUMNEAVOASTRĂ. VREAU SĂ VĂ INFORMEZ UN MOMENT DAT: 1) DACĂ PENTRU MĂRFURILE CARE VALOAREA ESTE MAI MARE DE 100 USD, CU REGULARITATE, VA VOM TRIMITE PRIN DHL/FEDEX/EMS. 2) DACĂ SUNTEȚI DIN BRAZILIA, ECUADOR, CHILE, VĂ RUGĂM SĂ LĂSAȚI UN NUMĂR DE TVA PE COMENTARIU. 3) UNEORI, PACHETUL VA FI BLOCAT DE OBICEI DIN ȚARA TA, AȘA CĂ VĂ RUGĂM SĂ DECLARE CÂT MAI REPEDE. VĂ MULȚUMIM PENTRU VIZITA DUMNEAVOASTRĂ ȘI SĂ AVEȚI O ZI BUNĂ.

TRANSPORT GRATUIT DE LA SHENZHEN/HONGKONG

R230 capului de imprimare pentru Epson R210 R310 R200 220 230 R320 340 printer accesorii F166000 capului de imprimare

Original și RENOVATE

TESTAT ÎN BUNĂ SITUAȚIE DE LUCRU

PACHETUL INCLUDE: 1BUC *************************************************

Plata: putem accepta Aliexpess Western Union, Alipay Escrow. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile. Va fi, înainte de licitare /cumpara.

Transport maritim: Am doar nava ta confirmat adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta înainte de cumpărare. Cele mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 7-10 zile lucrătoare de la confirmarea plății. "Transport gratuit" articol va fi postat de "Singapore Post" registered air mail. De transport maritim în mod normal durează 15-25 de zile lucrătoare. Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate în 15 zile lucrătoare, în timp ce va exista o întârziere pentru ceva ce nu putem controla (cum ar fi vremea rea). Dacă se întâmplă, trebuie doar să contactați serviciul nostru pentru clienți, ne va ajuta să verificați și să rezolve orice problemă. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare / cumpărare. Condiții de vânzare: Toate produsele noastre vin cu o lună garanție. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția. Clienții sunt responsabili pentru taxele de transport pe orice elemente returnate. Aceasta poate dura până la 10 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul. Dacă aveți nevoie pentru a trimite în mod expres, cum ar fi DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS,vă Rugăm să selectați corespunzătoare de transport, costul de transport maritim este variabilă, puteți contacta nostru de costurile reale. Nr de contact, puteți alege în mod direct, vom folosi, de asemenea, livrare expres pentru tine.

Despre noi: compania Noastra este un profesionist capului de imprimare de 8 ani! Suntem un vanzator cinstit pe Vilatudor.ro. Toate produsele noastre provin din China de înaltă calitate. Feedback-ul este important pentru noi, vă Rugăm să ia timp pentru a lăsa un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Va garantam pentru a face același lucru pentru tine. Vă rugăm să ne contactați înainte de a da un non feedback-ul pozitiv. Vă mulțumim pentru oferindu-ne o șansă de a face lucrurile bine de o bună comunicare

Contactați-ne: Dacă aveți orice probleme, suntem foarte bucuros dacă puteți să ne contactați. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta. Sper să avem o bună cooperare cu tine pentru o lungă perioadă de timp. Pentru en-gros, vă rugăm să ne contactați pentru bi reducere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 16cm x 12cm x 10cm (6.30in x 4.72in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip Alte
Nume De Brand FGHGF

Produse similare