2017 Nou Bowkonts Model din Bumbac Căptușit Câine Haine si Jacheta Haine de Câine pentru Animale de companie Câini 6 Culori

27.45lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


2016 Nou Bowkonts Model din Bumbac Căptușit Câine Haine si Jacheta Haine de Câine pentru Animale de companie Câini 6 Culori de Îmbrăcăminte pentru Animale de companie

100%Nou și de Înaltă Calitate

Material:100% Bumbac

Element:Câine Haine Si Sacou

Culoare:Albastru,Rose,Verde,Galben,Violet,Roz

Stil:Stil Minunat

Sezon:Toamna Si Iarna

Pachetul Inclus:

1 petru Straturi

Dimensiuni:XS,S,M,L,XL

Gât(cm): XS:20cm,S:24cm,M:28cm,L:32cm,XL:36cm

Spate (cm): XS:19cm,S:24cm,M:29cm,L:34cm,XL:39cm

Piept(cm):XS:30cm,S:36cm,M:42cm,L:48cm,XL:54cm

ARATĂ CUMPĂRĂTORULUI TIMP:

Plata:

Acceptam plata prin Card de Credit,Transfer Bancar și alte plăți care Vilatudor.ro sprijin.

Plata trebuie să fie primite în termen de 19 zile de inchidere a licitatiei.

Vă rugăm să lista de cereri speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație,etc.) atunci când face plata, sau trimite un mesaj la noi.

Transportul Si Predarea:

Am expediat în întreaga Lume, cu Excepția APO/FPO

Am doar nava a confirmat pentru adrese . Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit ar putea varia, în special în timpul sezoanelor de vacanță.

Dacă nu ți-ai primit de transport în termen de 30 de zile de la ne trimite, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului .

Restituire & Return:

Vom face noastre cele mai bune pentru serviciul nostru de fiecare client ce putem mai bine .

Ai 7 zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Sper că puteți înțelege.

Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motivul pentru returnarea și Vilatudor.ro ID.

Va vom returna la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse. De asemenea, puteți alege pentru a avea un înlocuitor.

Important Atribuții:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitate. Aveți nevoie pentru a verifica acest lucru cu biroul vamal și de a afla ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

Înainte de semnarea pachetului, vă rugăm să verificați pentru a vă asigura că produsul nu este deteriorat în timpul transportului și dacă produsul este în ea. Dacă nu, vă rugăm să refuze să-l semneze. Vă vor fi luate în considerare la primirea produsului potrivit, atâta timp cât ai semnat coletul.

Feedback-ul:

Dacă aveți unele probleme cu culoarea, dimensiunea, calitatea sau alte probleme, vă rugăm să ne contactați în mod liber înainte de a ne da un neutru/negativ feedback-ul.

Vom lăsa feedback-ul Pozitiv cât mai curând Vilatudor.ro ne permit să lăsați feedback-ul. Noi călduros ca să-ți dau satisfac serviciul. Dacă vă place articolul nostru,călduros asteptam feedback-ul. Vom lucra din greu pentru a oferi mulțumit de serviciu. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, vă mulțumesc foarte mult!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.11kg (0.24lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 22cm x 17cm x 3cm (8.66in x 6.69in x 1.18in)
Nume De Brand DISTRACTIV DE ANIMALE DE COMPANIE
Spate(cm) XS
Articol Bowkonts Model Din Bumbac Căptușit Câine Haine Si Jacheta Haine De Câine
Material 100% Bumbac
Tipuri Câine Haine si sacou, Haine de Câine
Gât (cm) XS
Model Print
Pentru Câini, pisici
Piept(cm) XS
Pachet Sac de OPP
Tip Câini
Sezon toamna și iarna
Dimensiune XS S M L XL
culoare Albastru,Violet,Galben,Roz,Verde,Rose

Produse similare