80buc M3 M4 M5 M6 Pentru 30 De Serie Ciocan Piuliță T de Alunecare Piuliță Oțel Carbon Placat cu Zinc Aluminiu Accesorii Sortiment Kit NR.N010

55.67lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Acest lucru este pentru un sac de 80 de piese de M3 M4 M5 M6 Pentru 30 De Serie Ciocan Piuliță T de Alunecare Piuliță Oțel Carbon Placat cu Zinc Aluminiu Accesorii Sortiment Kit NR.N010.

Dimensiuni:

M3 20buc

M4 20buc

M5 20buc

M6 20buc

Metric standard Specificație Șurub Noștri Servicii de cea Mai bună Calitate și cele mai Bune Servicii pentru toată greutatea și dimensiunea pachetului în Detalii despre Produs este numai pentru referință,specifice fel prevala. Dacă greutatea fiecărui peste 2KG,putem separa mai multe ambalare pentru livrare sau transport gratuit prin FedEx/UPS/DHL/EMS. Pentru suma de peste 300USD va fi transport gratuit prin FedEx/UPS/DHL/EMS. Avem mai mult de 10 ani experiență în fixare domenii.Vă rugăm să cumpere cu încredere. Despre Calitate, Toate liniile de producție adecvate de control al calității și de QA/QC inspectorii de a lucra în mod independent. Produsele noastre sunt aprobate de RoHS,WEEE c Dacă doriți să cumpărați alte dimensiuni sau orice alt număr de ambalare produse care nu au în magazinul nostru,vă Rugăm să ne contactați Pachetului de Ambalare Stil: Simplu ambalaj sau OEM pachetul de Livrare Nava 2-5 zile lucrătoare după plata Corespunzătoare mai mică valoare în vamă este a acceptat să scrie pe factura comercială, pentru a evita plata taxelor la import pentru cumpărător. Feedback-ul trebuie să mențină standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat Înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele. În cele din urmă, vă dorim un cumpărături fericit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 14cm x 2cm (7.87in x 5.51in x 0.79in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate Set
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Material Oțel Carbon Placat Cu Zinc
Nume De Brand Junter
Tip t sliding nut
sortiment kit NR.N010
Numărul De Model Sortiment Kit NR.N010
Standard t sliding nut

Produse similare