Copil nou-născut Îmbrăcăminte Set cadou din Bumbac Copil Plin Lună Costume de Haine Pentru Primavara & Toamna Copilul Costume Pentru 0-3M

54.10lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Notă:vă rugăm să rețineți că nici un pachet cutie cu acest produs,vă mulțumesc!

Politica de transport maritim

Toate bunurile vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.

Exprima prin China Post Air Mail , oferim transport gratuit! Oferim număr de urmărire .Este nevoie de 10-25 zile lucratoare ajunge la cele mai multe țări. Desigur, puteți alege, de asemenea, alte metode de transport.

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă vă Rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere

Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare,dacă pentru orice motivul nu sunteți mulțumit , vă oferim gratuit înlocuire în termen de 15 zile. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Înainte de discuții-ne înapoi la articol,vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire. Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele.

Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom le schimb URGENT.

Feedback politica

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Vrem să înțelegeți că am valoare clienților servicii extrem de

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element Seturi
Numărul De Model 1322029
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Tip De Închidere Singur Pieptul
Locul de Origine Henan din China
Grosime Regulat
Stil Casual
Lungime maneca(cm) Plin
Material Bumbac
Îmbrăcăminte De Tip Haina
An listate sezon Primavara 2016
Guler V-Neck
setați numărul Copii set 7 piese
îmbrăcăminte pentru copii seturi cadou Da
Tesatura Tip Lână pieptănată
Maneca Stil Regulat
copil nou-născut haine set Da
Gen Unisex
Compoziția Materialului Bumbac
Pentru sezonul Primavara,Toamna
haine pentru copii Da
Copilul De Vârstă 0-3 luni
culoare rosu,albastru
Model Tip Animale
Numele Departamentului Copilul

Produse similare