Beretta m9 Piciorul în aer liber de Vânătoare Tactice Jambieră Wrap-în jurul valorii de Set Coapsa picior Toc pentru pistol beretta m9 92

82.16lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


Eliberare rapidă în aer liber Vânătoare CS Joc Tactic Jambieră Wrap-în jurul valorii de Set Coapsa picior Toc pentru pistol beretta m9 92

Caracteristici:

1. Flexibil coapsei platforma este conform cu picior dimensiuni

2. Rapid-deconectați catarame rotativ permite o flexibilitate superioară, toc rapid montarea și demontarea

3. Accesoriu de montare locații pentru magazine si lanterna

4. Nu degetul mare rupe sau incomode degetul mijlociu de eliberare pentru a încetini draw

5. Viteza cut vă permite rapid și ușor de re-toc

6. Imediat retenție și sonoră faceți clic pe re-toc pentru securitate

7. Speed-cut design permite rapid trage, tinta de achiziție, și re-toc în timp ce păstrarea cu ochii pe țintă

Pachetul include:

1 x Coapsei Toc Set Picior Sac

PROMISIUNEA NOASTRA!!! 1.Am promisiuni veți primi comanda odată ce ați terminat de plata. 2.Odată ce pachetul a confirmat pierdut, vom retrimite sau rambursare, vă rugăm să nu vă faceți griji. Dacă ai greșit articol, vă rugăm să ia fotografie pentru pachete și elementul pe care ați primit-o, atunci contactați-ne direct . Noi vă va oferi o soluție bună.

1.Vom accepta ESCROW-Master card,visa,Boleto,TEF,Maestro,webMoney,QIWI, Yandex.Bani; Transfer Bancar, Western Union. 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

Noi oferim diferite servicii de expediere pentru diferite cerere, după cum urmează 1.China post air mail , livrare gratuită pentru cele mai multe țări,dar un pic mai mult timp, trebuie să ai suficientă răbdare de așteptare pentru produsele. În mod normal durează între 18-35 de zile lucrătoare pentru cele mai multe țări, mai mult pentru aceste regiuni(America de Sud, Africa...) 2.EMS este nevoie de aproximativ 5-20 zile lucrătoare. E un foarte bun mod de transport, de a recomanda pentru tine. Dar va trebui să plătească pentru o taxă suplimentară de transport.

3.FEDEX/DHL/UPS/TNT/TAXARE, mai rapid, dar prea scump, în mod normal durează 3-12 zile lucrătoare, va trebui să plătească pentru o taxă suplimentară de transport.

4. Informații de urmărire în mod normal actualizări jur de 3-5 zile, am f nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului! 5. Nu este Responsabil pentru Vămuire . În plus,Vom scrie o valoare mai mică în scopul de pacakge pentru a vă ajuta să evita vamale . Și dacă țara dvs. are cereri speciale pentru importul de ordine, vă rugăm să ne anunțați, și putem scrie detalii, după cum doriți.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM fi de ACORD O RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE . NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

100% satisfactia clientului este scopul nostru !

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, feedback-ul dvs. pozitiv și laudă de 5 stele va fi foarte apreciat.

2.Dacă nu, Am sincer sper că vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune de lucru pe probleme pozitiv.Multumesc mult.

3.Este imposibil de a rezolva problema ta, dacă nu știm despre problema! Multumesc mult!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 12cm x 8cm (3.94in x 4.72in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Tip De Element picior toc
Se potriveste pentru M9 Beretta M92
Nume De Brand demeysis
Numărul De Model beretta m9
Utilizare pistol militar transporta
culoare Negru
Greutate 0.5
Material Plastic de înaltă Calitate

Produse similare