Auto Exterioare Accesorii Pentru BMW X5 f15 X6 F16 2016 Mânerului Exterior al Portierei Tapiterie Autocolant de Styling Auto din Oțel Inoxidabil

64.39lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Auto Exterioare Accesorii Pentru BMW X5 f15 X6 F16 2014 2015 2016 Mânerului Exterior al Portierei Tapiterie Autocolant de Styling Auto din Oțel Inoxidabil

Element Montarea: se Potrivesc pentru BMW X5 f15 2014 2015 se Potrivesc pentru BMW X6 f16 2015 2016

Descriere produs: Element:Mânerul Ușii Capacului Ornamental Stare:100% de Brand nou, cu sac de opp in Cutie Material: Fabricat din ABS De Inalta Calitate Crom Culoare: Argintiu Pachetul include:8 bucati mânerul ușii capacului ornamental Realizat într-un ISO9001 Fabrică,de bună calitate și au fost exportate peste tot în lume Ușor de folosit,bucurați-vă de DIY,cu dublu adezivă 3M autocolante

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în termen de 3 zile după verificarea plății.(cu excepția week-end și de sărbători)

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

5.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, iar numarul po.

3. Va vom returna la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse.

1. Stimate cumpărător,vă mulțumim pentru afaceri,dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru pls lasă-Cinci-Stele Feedback-ul Pozitiv. Am aprecia cu adevărat feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

2. Dacă aveți orice întrebare pls contactati-ne mai întâi înainte de a părăsi feedback-ul negativ,vom rezolva problema pentru tine în termen de 24 de ore. .

Toate produsele noastre sunt in stoc.Suntem o fabrica de accesorii auto. Dacă sunteți un angrosist, putem oferi favorabil preț en-gros potrivit pentru dumneavoastră cantități. Exprimam speranta de a deveni cel mai bun furnizor.

Trimite Anchetă Detalii în partea de Jos, faceți Clic pe "Trimite" Acum! ---Ali

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 16cm x 4cm x 4cm (6.30in x 1.57in x 1.57in)
Tip De Unitate Set
Articol Diametru 1inch
Tip De Element Autocolante
Pentru BMW X5 X6 Accesorii Mânerul Ușii Capacului Ornamental
Tip De Autocolant Autocolante Creative
Autocolant De Plasament Interne
Tip De Material Din Oțel Inoxidabil
categorie 3D
Element De Lungime 1inch
Model OEM
Ambalare Vine Ambalat
Numele Modelului Auto Styling
Nume De Brand owntycar
design cuvinte
Lățime Produs 1inch
Înălțime Element 1inch
Tip Adeziv Sticker

Produse similare