Plutitor cu contacte MK-CFS11,televiziune prin Cablu plutitor Lichid Lichid a Pompei de Apă la Nivel de NO/NC Controler Senzor de TRANSPORT GRATUIT

94.63lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Circuit capacitate de rupere:Direct KW cu 250V

plutitor cu contacte de înaltă calitate cablu MK-CFS11

Lungime cablu: 2m, 3m sau personalizate

Micro Comutator:10(8)250V~10(4)UN 380V Descriere Produs

plutitor cu contacte MK-CFS11 folosește un singur pas modelarea de turnare prin injecție cu substanțiale de structură, preț ieftin și durată lungă de viață. Are un foarte bun efect de control de la distanta, mai multe nivel de control, pompă submersibilă sau lichid cu cereale sau bloc. Cu siguranță este, de asemenea, util pentru lichid normal. Foloseste Micro Comutator pentru a face o conexiune de ieșire. Punct de conexiune capacitate 10A/250VAC poate porni motorul echipamente direct. Acesta poate fi reglementată în mod liber și ușor de utilizat, convenabil pentru a instala, în condiții de siguranță și de încredere, fără întreținere, non-toxice și ecologice. Acesta poate rezista canalizare, astfel încât utilizate pe scară largă în piscină în rezident, fabricile și minele ect., și iazuri, butoi, iesle și oala cu ulei, acid și alcaline, precum și vasul cu viscozitate mare și suspendat substanță. Numele produsului plutitor cu contacte MK-CFS11 Micro Comutator 10(8)250V~10(4)UN 380V Comutator Moneda 50000 comutator functionare testat de către VDE specializare de Protecție conexiune T 70U Max. Temperatura de 70 ° C Presiune de Lucru Max. 1 bar Circuit capacitate de rupere Direct KW cu 250V

Ambalare Si Livrare

Serviciile Noastre 1. Postul va fi livrat în termen de 5-7 zile lucratoare . 2. Timp de livrare: ---- Prin Aer: în General 1-3 zile lucratoare ----Prin poștă: în General 3-7 zile lucrătoare. ----Prin China Post Air Mail:, în General, 15-25 zile lucratoare ----Prin Mare: în Funcție de ordinea. 3.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată,vă Rugăm să contactați cu noi,Ne va urmări transportul și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Informații Despre Companie

Filtru comerciale și Industriale Compania a început să curgă businiess din 2006, care este situat în Wenzhou Yueqing - lume-celebru oraș pentru joasă tensiune, aparate electrice. Personalizate de Design de Produs OEM/ODM Profesie în exportul de servicii de Filtru Electric Produs de Înaltă calitate, Preț Accesibil FAQ

Intrerupator Cu Flotor Tehnologie Avantaj:

Float switch nu conține duce la eșec și burduf, primăvară, sigilii și alte componente. În loc de a folosi direct float driver comutator intern magnet plutitor Simplă pârghie de comutare de acțiune instantanee. Plutesc în consolă unghiul limită conceput pentru a preveni verticale float.

Ghid de aplicare și scopuri:

Intrerupator cu flotor adaptat să controleze funcționarea pompelor de a menține nivelul de lichid; Control automat de încărcare și descărcare a rezervorului; Controlul nivelului sau de furnizare de semnal, cum ar fi rezervorul de combustibil, sistem de curățare automată, rezervor hidraulic, de joasă presiune, cazane, sisteme de epurare.

Mic plutitor cu contacte este o simplă structură, ușor de utilizat de control nivel lichid părți, are un complex circuit, nu va fi deranjat.

Lichide de orice natură, de presiune și de temperatură pot fi folosite atâta timp cât materialul de selecție este corectă.

Natura mediu lichid și float relațiile:

1. Greutatea specifică a lichidului nu este același timp, poziția de operare a platformei va varia, în general SG ore decât apa, plutitorul este cufundat în lichid parte va fi relativ crescută.

2. Referire la proporția de plutitor cu contacte electrice produse cu apa (SG = 1) folosirea în selecție a pluti să fie luate în considerare proporția de SG Nivel trebuie să fie mai mare decât float specificarea pe etichetă, în caz contrar, intrerupator cu flotor nu pot fi plutitoare.

3. De înaltă viscozitate lichid nu se va usca, în general, ar trebui să alegeți cel mai mare diametru exterior float.

4. Float switch este de a utiliza un magnet pentru simțul magnetic comutator reed, care măsoară nivelul de lichid ar trebui să fie nici pilitura de fier, în caz contrar aceasta va afecta acțiune de comutare al plutitorului echipa.

5. Utilizări: Mic plutitor cu contacte dedicat-o varietate de dimensiuni mici și mijlocii atmosferică și sub presiune rezervorul de lichid de detectare de nivel, pe site-ul indicație semnal de la distanță la nivel de alarmă, să fie aplicate la o varietate de sănătate, toxice, corozive și gaze explozive periculoase locuri. Există o varietate de instalare formă aplicabile la diverse forme de container.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.06kg (2.34lb.)
Garanție 50000 comutator functionare testat de specializare VDE
Numărul De Model 10(8),10(4)O
Locul de Origine zhejiang China (Continentală)
Tensiune Nominală 250V,380V
Caracteristici 10(8),10(4)O
Tip Comutator Buton de comutare
Lungime cablu 5m sau personalizate
MOQ 1buc
Aplicabile mediu de apă, de canalizare, de ulei și de acid și alcaline mediu lichid
Nume De Brand makerele
Tip De Element Switch-uri
certificare CCC,CE,RoHS

Produse similare