Macara Sculptură Ceas de Buzunar Bronz Femeile Mecanice Barbati Retro Schelet Lanț de Mână Colier de lichidare Cifre Romane Cadou de Crăciun

52.44lei

Adauga la lista dorintelor

Ceasuri

Descriere produs


death note; desene animate-ceas; steampunk; ceas femei; asistenta ceas; asistentă medicală; ceas de buzunar; relogio masculino; iubitor de cadou, prieten cadou; cadou copilului; copii cadou; baiat cadou; fata cadou; Cadou de Crăciun; reloj de bolsillo Caracteristici Produs:

Transparent Skeleton

Libera: Mecanică Mână Vânt

Diametru: Aproximativ 5,0 cm

Grosime: Aproximativ 1,5 cm

Lungimea totală a Lanțului: Aproximativ 30cm

Pachetul De Conținut:

1 x Ceas de Buzunar

1 x Lant

De TRANSPORT maritim 1.Vom trimis produsul in termen de 2-3 zile ( zile de lucru, nu sezoanelor de vacanță ), după ce plata a fost confirmată de către platformă.

2.Transport prin dorința de post în 35-45 de zile lucrătoare ( Brazilia, de obicei, nevoie de 50-70days ). Dacă ai nevoie de un element de urgență, vă rugăm să plătească un cost suplimentar pentru cea mai rapidă metodă de transport maritim.

3.Când primiți elemente de comanda, în 24 de ore, vă rugăm să verificați-l cu atenție. Vă rugăm să ne contactați direct, dacă aveți orice probleme.

4.Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim, vă rugăm să ne contactați fără ezitare. Vom verifica-l pentru tine cu compania de transport și vamale. R ETURN & POLITICA de RAMBURSARE Dacă aveți orice întrebare sau nu există nici o problemă de articol, vă rugăm să ne trimiteți e-mail cât mai curând posibil. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cât mai curând posibil. Noi credem că o bună comunicare va ajunge la un rezultat bun. Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi! DESPRE FEEDBACK-UL 1. Feedback-ul pozitiv (5 Stele) este foarte important pentru noi, vă rugăm să gândească de două ori înainte de acea perioadă de a părăsi feedback-ul. Vă rugăm să nu deschideți disputa la noi, ne vom asuma responsabilitatea de a retrimite sau de restituire pentru orice probleme.

2. Vă rugăm să ne contactați prin E-mail sau Scrisoare, înainte de a pleca neutru ( 3 stele ) sau negative ( 1-2 stele ) feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și vă rog să aveți încredere în noi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 20cm (3.94in x 3.94in x 7.87in)
Greutate Pachet 0.07kg (0.15lb.)
Formati Fereastra Material Tip Acril
Adâncime De Rezistență La Apă 0m
Cazul Formei Runda
Caracteristică retro
Starea Noi cu tag-uri
Dial Display Analog
Gen Unisex
Carcasa Din Material Din Oțel Inoxidabil
Rama Funcție Staționare
Nume De Brand YISUYA
Mișcarea Mână Mecanică A Vântului
Tip De Element Buzunar & Fob Ceasuri
Dial Tip De Material Acril
Rama Tip De Material Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model P2002C
Diametru Cadran 0.050 m
Stil Moda & Casual

Produse similare