Originale de Inalta Calitate cu Piese Auto Senzor de Parcare 95108123 PDC Senzor de Parcare de la Distanță de Control Senzor pentru Buick, Chevrolet Cruze GM

22.29lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Titlu: Parcare De La Distanță De Control / Sistem De Parcare

Număr articol :95108123

masina face : Buick / Chevrolet / G M

Detectarea la distanță: 0.3 - 3.0 m

Afișare temperatura de lucru: -20 - 70

Principalele dimensiuni cutie: 8X5X4cm

Toate produsele Noastre de sprijin en-gros, vă rugăm să contactați-mă înainte de plasarea comenzilor.multumesc mult!!

Servicii De Expediere:

Putem furniza gratuit servicii de transport maritim , prin utilizarea China Post Air Mail (CPAM). Fiecare pachet este trimis prin scrisoare recomandată, deoarece este mai sigur.

De obicei, China Post Air Mail(CPAM) costă în jur de 25-40 zile pe drum, vă rugăm să conștienți de acest lucru înainte de timp și să aștepte cu răbdare,din Cauza vremii motiv, timpul ar putea fi mai mare ,vă rugăm să așteptați ,vă Mulțumim!

Vă rugăm să nu ezitați să contactați-o pe Wendy ,puteți contacta mea trademanager ID: cn1510239052 să-mi trimiteți un mesaj direct. Vă doresc cumpărături ușor aici și noroc!

Livrare:

Când plasați o comandă ,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda . Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat ,vă Rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate celelalte taxe vamale,comision de brokeraj,drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră ,Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare .Nu vom rambursa taxele de transport pentru care a refuzat transportul .

Costul de transport nu include taxe de import ,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale .

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea iterms pentru orice motiv, cu toate Acestea ,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale ,în cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă ,cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costof daune sau pierderi.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor .

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi,vă Rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ,vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și de a oferi și de a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Rețineți: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale și a taxelor la import.Pentru Brazilia client, vă Rugăm să lăsați numărul de taxe după ce ai făcut comanda.

Despre noi :

Suntem de piese auto profesionale

produs:bobina de aprindere,bujii,senzor!

doar să ne dea o imagine sau numărul parte,vom încerca noastre cele mai bune pentru a gasi produsul de care ai nevoie!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.02kg (0.04lb.)
Dimensiunea Pachetului 8cm x 5cm x 4cm (3.15in x 1.97in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand Heng-ASCULTA
Tip Invizibil
Tip De Material polimer
Limba OSD
Numele Modelului 95108123
Vorbim Gama 3m
Producatorul Auto Buick, Chevrolet, GM

Produse similare