KingSener 10.8 V 48WH Noua Baterie de Laptop pentru Lenovo ThinkPad E555 E550 E550C 45N1759 45N1758 45N1760 45N1761 6CELL

133.83lei

Adauga la lista dorintelor

Laptop Accesorii

Descriere produs


Cumpara Note: Fiecare baterie are modelul său numele(sau numărul parte,P/N), le puteți găsi pe site-baterie originală. Vă rugăm să asigurați-vă că modelul de baterie care aveți de gând să cumpere este potrivit pentru laptop-ul sau notebook-uri. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebare sau nevoie de orice ajutor!

Caietul de sarcini:

Capacitate: 4400mAh / 48WH

Tensiune: 10.8 V

Tip baterie: Li-ion

Mobil: Fabricat în Japonia , de înaltă calitate garanta

Culoare: Negru

Stare: 100% de Brand Nou(2 ani garantie!)

Înlocuiți Număr Parte:

45N1759 45N1758 45N1760 45N1761

Compatibil Laptop Model: Pentru Lenovo ThinkPad E555 Series Pentru Lenovo ThinkPad E550 Series Pentru Lenovo ThinkPad E550C

Fotografii:

CE/FCC/ROHS Certificare:

Plata:

Vom accepta doar plata nominalizat de Vilatudor.ro ( Escrow, T/T, western union, card de credit etc.)

Dacă aveți orice plată problemă pentru comanda dvs., vă rugăm să consultați acest link:

Transport:

1.Va garantam comenzile vor fi expediate în termen de 2 până la 3 zile lucrătoare după ce a primit plata.

2.Vom trimis de elementul de Suedia e-Mail înregistrată. Ea durează în mod normal 20-45 zile lucrătoare pentru a ajunge

Termenul de livrare final depinde de vreme ,vacanță, cald sezon, locale, serviciul poștal și de vămuire factori. Vă rugăm să înțelegere!

3.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a oferi complet și adresa, inclusiv numele complet și numărul de telefon , așa că oficiul poștal poate livrate pachet eficient și cu succes.

4.Noi nu suntem responsabili pentru cumpărător de import, taxele vamale și impozitele aferente. Comenzile vor fi expediate ca un cadou sau ca o probă.

Garanție:

1.Toate elementele au fost 100% atent verificat și testat de către departamentul de control al calității înainte de expediere, astfel încât acestea ar trebui să fie calificat în stare bună. Noi oferim o garanție de 2 Ani.

2.Atunci când cumpărătorul solicită revenirea indiferent de motive,acesta trebuie să fie însoțit de un Retur Marfa Autorizația (RMA) Numărul.Cumpărătorul trebuie să ne contactați prin e-mail înainte de a se întoarce. Produsele returnate fără RMA# va întârzia procesul de rambursare sau de a fi ignorat.

3.Întoarcerea de transport de marfă trebuie să fie plătite de către cumpărător în cazul în care elementele trebuie să trimis înapoi la reparație, restituire sau de înlocuire.Vă rugăm să folosiți Locale Înregistrate Post Air Mail pentru a-l returna. Vă rugăm să nu utilizați UPS, DHL ,FEDEX și alte express metoda de transport maritim.

Feedback-ul:

1.Suntem într-adevăr apreciez 5 stele feedback-ul pozitiv, dacă dumneavoastră sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii pentru clienți.

2.Vă rugăm să ne contactați prin e-mail imediat în cazul în care elementul are nicio problema. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice problemă. Te rog nu deschide un litigiu sau de a părăsi un feedback negativ înainte de a comunica cu noi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 11cm x 5cm (11.81in x 4.33in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model E555
celula 6 celule, Made in Japan, de înaltă calitate
Pachet Da
Produse De Stare Stoc
Tip Li-Ion
Nume De Brand KingSener
culoare Negru
Starea De Brand Nou
Locul de Origine China
Compatibil Marca Lenovo
Tensiunea Bateriei 10.8 V
Garanție 2 ani
Capacitatea Bateriei 4400mAh / 48WH

Produse similare