1 BUC/ Lot de Înaltă Calitate 5.0"Pentru THL T6 T6S Touch screen Touch Avion Digitizer Culoare Neagră cu Bandă

21.52lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Pentru Model: 5.0"Pentru THL T6 T6S

Privire La Controlul De Calitate

Nostru de QC va efectua 100% control și să ia testul, unul câte unul înainte de a trimite ,să asigurați-vă că clientul a obține produse de bună calitate. În Ceea Ce Privește Produsul De Garanție

1. Oferim 30 de zile garanție de calitate la primire ,pentru produsele primit peste 30 de zile, ne rezervam dreptul de a respinge orice compensare .

2. Dacă produsul este defect, atunci când primiți , vă rugăm să ne informați în termen de 3 zile de la primirea și trimiteți-l înapoi cu pachet complet ( cum ar fi compania noastra garanție autocolant /LCD laminare/ambalaj original, etc ) în termen de 7 zile prin e-mail înregistrată pentru înlocuire sau de restituire .

3. Dacă nu suntem informați în sus perioada de timp necesară și în termen de o lună ,ne vom permite doar rambursa parțial sau reparare defecte articol pentru tine .

4. Oferim o garanție de o lună de bază privind utilizarea normală și nu va lua responsabilitatea datorită artificiale daune ( drop pauză ,apă înregistrate etc.)

Plata

Clientul poate alege lor preferat de pe linia de plată în termen și să rețineți că Vilatudor.ro nu va elibera plată pentru noi până când clienții primesc mărfurile complet. Transport

Coletul va fi amenajat in 48 de Ore de la comentarii verificate de plată , și numărul de urmărire va umple și client ar putea urmări procesul de logistică de mai jos, care leagă respectly . Nu ne vom asuma responsabilitatea de întârziere sau destinatar greșit din cauza clientului lăsa invalid sau adresa undeliverable .

Client Datoria

În mod normal, ne va declara coletul ca gift sau ca pe cererea cumpărătorului pentru a minimiza cumpărătorului taxelor vamale .Dar va fi responsabilitatea cumparatorului de a plăti, atunci când doar în cazul în care taxa vamala suporta . FeedBack-ul

Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru/produs , vă rugăm să ne dea 5 începe feedback pozitiv, deoarece acest lucru va inspira personalul nostru pentru a dedica mai bune servicii .Sau aveți orice anchetă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru soluția finală ,să litigiu fi ultima ta alegere, deoarece este cel mai mic și cel mai rentabil mod de a rezolva problema .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 15cm x 10cm (3.94in x 5.91in x 3.94in)
culoare Negru
Origine China (continentală )
Material Sticla
Nume De Brand Tulbure frumusetea
Tip Ecran Tactil
Compatibil Marca pentru ThL
calitate AA
Numărul De Model 5.0"Pentru THL T6 T6S

Produse similare