NOI 50PCS Deep purple Rose Mătase Artificială Capete de Flori Decor pentru Petrecerea de Nunta Banchet, Flori Decorative

48.45lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere

Stare: nou

tip produs: Flori de mătase Cap

ocazie:de nunta sau de partid

Material: Sintetic Mătase poliester

dimensiune: 8 cm în diametru

Cantitate:50buc/1 sac

culoare:vezi imaginea

Va reamintim care sunt aberatiile Cromatice între cameră și monitor. S-ar putea sa fie o diferenta dintre imagine și flori. Și culoarea poate fi ușor diferită în lumini diferite.

Transport:

Prin China air mail, de obicei, este nevoie de aproximativ 25~35 de zile pentru a ajunge. Dacă timpul de livrare este prea lung pentru tine, vă rugăm să nu cumpere de pe acest articol. speranță pentru înțelegere. multumesc foarte mult

Plata:

1. Am expediat doar la adresa furnizată de alibaba.Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa dvs.,vă rugăm să-l schimbe în alibaba în primul rând ca vom livra doar la alibaba adresa. Asigurați-vă că adresa dvs. de detaliu și numele complet în alibaba este absolut corect. 2. Toate plățile trebuie să fie făcute în termen de 7 zile după licitație este închis. 3. Ne furnizeze tot mereu vin cu o garanție de satisfacție: dacă găsiți orice probleme de calitate atunci când primiți elemente. Vă rugăm să ne contactați în curând. Acceptam schimb sau de restituire, în termen de 14 zile de la primire. Va vom returna prețul de achiziție, dar nu de transport maritim și de manipulare a costurilor. Livrare retur va fi pe cheltuiala dvs. și vă va, de asemenea, să re-plata pentru schimbul să fie re-expediate la tine. Vă rugăm să rețineți că elementele pentru a fi pe profit trebuie să fie în stare NOUĂ. Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna un produs!

feedback-ul:

Am primit mereu feedback pozitiv. Dacă vrei să mă părăsești negativ, vă rugăm să contactați-mă în primul rând. Astfel încât să putem lucra împreună pentru a face dreapta pe ea pentru tine. Și feedback-ul negativ este foarte rău pentru alibaba vânzător. Aceasta va afecta vânzările noastre, venitul nostru. Sper că puteți înțelege. Dacă nu vă deranjează, vă rugăm să ia-ti timp și să ne lăsați un comentariu pozitiv și patru de 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile pentru noi, care sunt de o importanță vitală pentru creșterea compania noastră mică. Noi credem că vă RUGĂM să NU ne lăsați 1, 2, 3 sau 4 stele Detaliată Vânzător Opiniile pentru că ei spun "NU sunt mulțumit", egală cu feedback-ul negativ. Ca ceea ce am spus mai înainte, dacă nu sunteți mulțumit în orice privință, vă rugăm să ne contactați pentru soluție.

Customer Service:

Noi bun venit tuturor en-gros de comenzi/întrebări și putem furniza aproape orice comanda de la câteva zeci de Mii, dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați cu mine, i se va oferi un preț en-gros, multumesc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 35cm x 5cm (7.87in x 13.78in x 1.97in)
Dimensiune L
Ocazie Nunta
Stil Flori
Tip Decorative De Flori Și Coroane De Flori,Rose
Numărul De Model Rose

Produse similare