Ipoboo Savanini 4buc Tesatura Ușa de Protecție Covorașe Anti-lovitură Decorative Tampoane Pentru BMW X5 2008-2013/X6 2006-2013

268.43lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


4buc de Brand Nou Material Ușă de Protecție Covorașe Anti Scratch Decorative Tampoane Pentru BMW X5 2008-2013/X6 2006-2013, atunci Când oamenii obține în și din autovehicule, Acesta va fi protejat de zgarieturi pe masina lor. Nu pătează, la toate. Puteți schimba interior luxos mod foarte usor.Acest produs este Precis mashining produs. Așa Că a se POTRIVI Perfect Tăiere.Puteți atașa foarte natural.

Nostru OE calitate, Usa Anti-Lovitură de Tampoane va da masina ta mai deosebite custome aspectul și de satisfacție. Top nivel de servicii pentru clienți,și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă. Vă rugăm să verificați masina, pentru a evita să cumpere produsul greșit, și dacă aveți nevoie de ajutor, contactati-ne. Pachetul contine: 2x Fata Usi Anti Scratch Decorative Tampoane 2x Spate, Usi Anti Scratch Decorative Tampoane

Caracteristici: 100% de Brand Nou Exact la fel ca în imagine(1 set, inclusiv 4psc covorașe) de Poliester de Inalta calitate+ Rezistente la Foc Fibre Usor de instalat, Vine cu 3M autoadezive, banda față-verso culoarea Implicită este Negru mats cu linie Neagră .Avem Negru cu Rosu linia de cei în stoc,vă rugăm să nu ezitați să ne lăsați un mesaj dacă doriți să aveți neagră covorașe cu linie neagră.

Au model diferit în diferite țări,vă rugăm să verificați compatibilitatea înainte de a licita.Dacă nu puteți confirma că,vă rugăm să atașați o imagine de la usi,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Vă mulțumesc!

Detaliu:

Metoda De Livrare:

Oferim USPS first Class par Avion pentru NOI Cumpărători, ETA 7-12 zile lucratoare cu număr de urmărire.

Pentru alte țări cumpărător vom folosi Singapore a Înregistrat O irmail/EMS ePackage Post, ETA 12-17 zile lucrătoare, toate numărul de urmărire va fi on-line. Vă rugăm să rețineți:Cumpărătorul este responsabil pentru plata oricăror locale taxe Vamale.Am DOAR taxa de preț + costul de transport maritim,excluzând orice taxe suplimentare și nu va fi responsabil pentru orice probleme vamale.Dacă aveți întrebări cu privire fiscale personalizate,vă rugăm să contactați local personalizate de birou înainte de a licita.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)
Tip De Unitate Set
Model Alte
design Schimbare De Culoare
Tip De Material Nailon
Numele Modelului 100001
Tip De Element Autocolante
Înălțime Element 1cm
Lățime Produs 1cm
Tip De Autocolant Alte
Ambalare Nu Este Ambalat
Nume De Brand Savanini
categorie ușa de la mașină
Autocolant De Plasament Interne
Articol Diametru 1cm
Tip Alte 3D Autocolant
Element De Lungime 1cm

Produse similare