Transport gratuit Nou Control de la Distanță Original pentru Sharp GJ220 LED LCD TV

34.80lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Imagini arată

Descriere Produs

Toate noastre de control de la Distanță au luat stricte controale de calitate pentru fascicul de performanță, conexiuni, astfel încât să puteți avea încredere pentru a lucra perfect în mașină . În plus, vom oferi o 180 de zile de garanție de după serviciu , Dacă aveți orice tehnice, deteriorat, sau alte probleme ,vă rugăm să contactați cu noi acum , vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta .

Garanție Și Returnare

1. Toate produsele sunt 100% noi și să treacă de calitate verificate. Și vor fi ambalate în stare bună înainte de expediere.

2. Dacă acest element este de defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou.

3. 180 de Zile FABRICAREA de Garanție pentru un produs defect. (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primirea)

4. Înainte de a returna produsul la noi, vă Rugăm să ne contactați în primul rând. Noi va oferim cel mai bun mod de a solutului problema.

5. Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., vă puteți întoarce la noi pentru un prompt de schimb sau va vom returna plata. Include numele dvs., adresa, produs, în timpul zilei de telefon, cum ai plătit, și dacă vi se solicită o restituire sau de schimb. Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului

6. Taxă de retur fi responsabil de cumpărător.

7. Vom accepta DOAR Alipay.

8. Ne va livra la SMT adresa, așa că trebuie să ai Confirmat Adresa.

9. Plata trebuie să fie finalizate în termen de 7 zile de la licitație de aproape. Neplătite licitații vor fi pierdute după 7 zile, și un non-plătitor raport va fi depusă la SMT pentru a recupera de închidere taxele de licitație.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Frecvența 433 MHz
Comunicare Wireless IR,RF
Nume De Brand AWO
Canal 6
Utilizarea TV
Pachet No
Numărul De Model GJ220

Produse similare