Rarelock Compact Amane Fișier Cabinet de Blocare a Mânerului cu chei pentru CUTIE Ușa Școală Locker Produse de Birou, Mobilier DIY Hardware un

42.15lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Nume: Rarelock Compact Amane Fișier Cabinet de Blocare a Mânerului cu chei pentru CUTIE Ușa Școală Locker Produse de Birou, Mobilier DIY Hardware

Element:MMS351 de Blocare Tip: Compact Amane Fișier Cabinet de Blocare a Mânerului Cheie Tip:Plat de Blocare cu Cheie Material:Aliaj de Zinc Terminat:Crom Strălucitor combinație de taste: Peste 500 Dimensiuni(Lungime*Latime):71mm*105mm Greutate Netă:240g / BUC Greutatea Brută:250g / BUC Pachet:PP sac, Accesorii: Cheie*2 BUC Aplicație: echipamentele Terminale electronice/metal/lemn cabinet, telefon, metrou strobe, ATM-uri, cabina, stander, chiosc, automat de/mașină de joc, seif, vestiar, scrisoare cutie postala, cutie, ladă, AD vitrina, monedă-op, vehicul, cutie de e-mail & cutie de instrumente, mobilier etc. Specialitate: 1, de Înaltă calitate și de securitate; 2, Blocare producător profesionale; 3, Alama; 4, material Metalic, Anti-coroziune, Durabil. Remarcă: 1, vă Rugăm să nu lăsați copiii să atingă, ca să nu provoca daune; 2, vă Rugăm să nu pune în lichid acid, ca nu cumva cauza de blocare este rupt; 3, vă Rugăm să nu distrugă, prețuiesc fiecare produs, pentru că mulți oameni plătesc efort și bucurați-vă de treaba lor.

Va vom trimite cadouri gratuite în pachetul dumneavoastră dacă puteți adăuga magazinul nostru pentru dumneavoastră preferat.

1. Din cauza monitor de calculator și de fotografiere real luminozitate și din alte motive, nu va fi o anumită diferență de culoare. Culoarea finală, vă rugăm să consultați noastre reale de bunuri. Vă rugăm să știu acest lucru înainte de a cumpăra. Vă rugăm să confirmați informațiile dvs.(numele complet, codul poștal, numărul de telefon, etc.) din nou înainte de a cumpăra.

2. Dacă nu te-element, în timp ce timpul de livrare se încheie, vă rugăm să ne contactați. Vom extinde livrarea de protecție data imediat.

3. Vă rugăm să NU deschideți litigiului în termen de 59 de zile de când coletul a fost livrat, dacă țara de destinație este Rusia sau America de Sud Țări .

4. Vă rugăm să NU deschideți dispută în termen de 79 de zile de când coletul a fost livrat, dacă țara de destinație este Brazilia .

5. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii. Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, ne va da $1 REDUCERE pentru urmatoarea comanda.

6. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul. Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

Comunicarea este cel Mai bun Mod de a rezolva problemele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Tip De Blocare Cabinet De Blocare
culoare Pachet 1, Pachet de 3, Pachet de 6
Dimensiune 71mm*105mm
Nume De Brand R
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Numărul De Model MMS351

Produse similare