2018 Sexy Pantaloni pentru Fitness de Formare de Scurtă Gimnastică Purta Culturism Slim se Usuce Rapid pantaloni Scurți de Uzură compresie Negru Yoga pantaloni Scurți pentru Bărbați

27.82lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Bine ati venit la Magazinul Nostru

2016 Sexy Pantaloni pentru Bărbați de Formare de Fitness pantaloni Scurți de Sport Purta Culturism Slim se Usuce Rapid Pantaloni de Yoga Purta pantaloni Scurți de Înaltă calitate 1034

Obțineți mai multe cupoane!!!

Alte articole recomandate din acest magazin

Cumparatorul Observa: 1. Avem experienta producător cu reputație bună! Vă rugăm să contactați-ne în timp, dacă nu primiți coletul în termen de 60 de zile, vom prelungi timpul de livrare pentru tine. Vă rugăm să nu supună un diferend și lăsați un feedback neutru sau negativ, fără a ne contacta, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele pentru tine. 2. Noi vă va oferi cel mai bun preț dacă sunteți un angrosist sau o picătură de transport maritim vânzător, vă rugăm să ne anunțați de tipul de afacere, atunci când plasați comanda. 3. Dacă ești rus prieteni, vă rog lăsați-vă numele complet și adresa detaliu, pentru a evita nu primesc coletul. VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT PENTRU COLABORARE! Material: poliester/spandex 1. Elasticitate mare, strâns în jurul corpului,moale si confortabil, pentru a îmbunătăți eficiența de mușchi, să păstreze în condiții de siguranță muschii.

2. Sudoare wicking, uscare rapidă tech fabric.

sudoare va fi absorted în țesături, și apoi va tansfer transpire timpul sunt în mișcare, nu se va simți umedă și aproape atinge corpul, încă comfortale, materialul este cu funcția de respirabil, mult mai natural, pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Cum de a alege dimensiunea?

pls alege cea mai bună dimensiune pentru tine! suntem chinses dimensiune, o dimensiune mai mică decât NE-a dimensiune, puteți alege ca corpul tau înălțimea și dimensiunea măsurători. Dacă vă place vrac, puteți alege o dimensiune mai mare, ca de strans, de mărime normală este bine pentru tine.

Obțineți mai multe cupoane!!!

Alte articole recomandate din acest magazin

Welocome la Magazinul Nostru:

Notă: Fiecare țară are diferite import politici. În general, cumpărătorii nu trebuie să impozitate și clar vamale, dar pls nu fi remarcat faptul că cumpărătorul este responsabil pentru vămuire și să plătească impozitul, dacă este nevoie. vom face tot posibilul pentru a vă serviciu, dacă aveți orice problemă sau întrebări, pls contactati-ma gratuit. vom da înapoi în nu mai mult de 24 de ore. Despre timpul de livrare, ne-set transport gratuit pentru Epacket, se va ajunge de timp diferite și diferite țări. Dacă am trimite-o, pls waite. Dacă doriți să utilizați Express, cum ar fi DHL, UPS, TNT......pls contactati-ne.

Feedback: Dacă vă place produsele noastre, suntem sincer mulțumesc că vă pot da Cinci Începe, e mare sprijin cu produsele și serviciile noastre. De courst, dacă există vreun lucru pe care nu sunteți mulțumit cu produsele, va rugam sa ne contactati inainte de a da comentarii, vom ajunge înapoi la întrebări și răspunsuri în 24 de ore. Pls nu da 1~3 începe direct. multumesc foarte mych. Dacă aveți într-adevăr nevoie pentru a reveni produse înapoi, pls păstrați originalul se întoarcă. Cumpărătorii trebuie să plătească taxă de retur.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 28cm x 20cm x 5cm (11.02in x 7.87in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Locație China
Se potrivesc Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
Nume De Brand yuerlian
Material Spandex,Poliester
De Fitness, pantaloni scurți de culoare Negru/ Albastru/ Verde/ Alb/ Gri
Formare pantaloni scurți stil de design active colanti
Tesatura Tip Jersey
Numărul De Model YEL1034
pantaloni de sport Compresie scurt
Model Tip Solid
Dimensiune S, M, L, XL, XXL
Pantaloni dimensiune S M L XL XXL
Tip Sport yoga
De Fitness, pantaloni scurți tesatura funcție Respirabil/ Rapid uscat/ confortabil
De Fitness, pantaloni scurți proces Patru ace Șase linii
Pantaloni scurți de formare Articol nr YEL1034
Pantaloni tesatura poliester/spandex
Tip De Element Pantaloni scurți
Pantaloni scurți de formare a produce timp 2018
Gen Bărbați

Produse similare