Sirena Rochii de mireasa 2016 Spumante ștrasuri din Mărgele lucrate manual Iubita Cu Pietre satin Stretch tesatura 2016 transport gratuit

666.14lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


1. lăsați mesaj în următoarele condiții: vrei personalizat dimensiune și culoare; spune-ne exact data ai nevoie de rochie; au alte cereri în detalii rochie

2. dacă doriți aceeași culoare ca imagine, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a spune.

3.nu putem face rochia exact același ca și cel din imagine, vă rugăm să înțelegeți acest lucru, pentru că nu este noastre de design, dar vom încerca cele mai bune noastre de a oferi fiecarui client o calitate de top.

4. Rochia de mireasa nu include alte accesorii precum manusi, voal si crinolina fustă ( arată pe imagini). Licitatia este pentru o rochie numai!

5. Inainte de a comanda, vă rugăm să citiți această listă cu atenție și de a pune toate întrebările dumneavoastră. Pentru a trimite un e-mail, Vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24-48 de ore. sau vă Rugăm să folosiți TradeManager contactați-mă.

6.Vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist inainte de a cumpara orice rochie online. Vă rugăm să urmați instrucțiuni de măsurare, și măsoară-te cu atenție.

Inainte de a comanda, vă rugăm să citiți această listă cu atenție și de a pune toate întrebările dumneavoastră. Pentru a trimite un e-mail, Vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24-48 de ore. sau vă Rugăm să folosiți TradeManager mă contactați pentru orice întrebări sau cereri de personalizare. Voi răspunde cât de repede pot.

Vă rugăm să nu deschideți o nouă conversație până vei primi răspunsul meu, deoarece ar provoca o întârziere pentru a obține răspunsul meu pentru că am răspuns la mesaje de la cel mai vechi la unul mai nou.

Vă rugăm să citiți magazinul meu politică de aici înainte de a plasa comanda

Vă rugăm să rețineți:

Toate rochie să fie făcute la comandă,vă rugăm să oferi măsurători în următoarele spectacole:

Bust:_____

Talie:______

Șold:______

Umăr la Bust:______

Umăr Talie:______

Umăr Lățime:______

gol de la etajul:______

Am o rochie maker și nu de stoc rochiile mele. Toate rochiile mele sunt făcute la comandă și le-am făcut în măsurători personalizate cu cerințele personalizate (dacă există). Am urmați cu strictețe măsurători mă primească și să mă pună în aplicare cerințele personalizate (dacă este cazul) ca este posibil ca, practic, se poate face. De aceea e foarte important pentru mine dacă-mi urmezi instrucțiuni de măsurare și de a lua-le cu ajutorul unui Croitor Profesionist.

Cu toate acestea, din cauza naturii de comenzi personalizate, atunci când primiți rochia ta ai putea avea nevoie de modificări minore. Vă sugerez să vă planificați pentru modificări minore, cu ajutorul unui croitor local

Atunci când veți primi rochia ta, dacă ceva te face nefericit, lasă-mă să știu în 5 ZILE de la primirea pachetului și să vorbim și să înțeleagă ceea ce este problema.

rochii în starea lor originală-nepurtate, nespălate, nealterate și neafectate și trebuie să aibă etichetele intacte și încă atașat. Vă rugăm să furnizați o explicație detaliată în pachetul de retur.

A. Probleme De Calitate: De A Reveni Pentru Înlocuirea Și Rambursare

Toate retururile trebuie trimise în termen de 5 zile de la primirea coletului livrat. Vom accepta doar

1. Dacă personalul nostru constată că marfa este defect, așa cum este descris, veți primi o rambursare pentru prețul de cumpărare plus taxele de transport si manipulare.

2. Dacă vom găsi că marfa nu este defect, în orice mod, sau a fost utilizat în mod abuziv, atunci marfa va fi trimis înapoi

pentru a vă cu nici o restituire.

B. Dimensiunea Erori:

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, din cauza naturii de manoperă necesar, terminat rochia poate varia aproximativ 1.3" în orice direcție a specificat măsurători.

1. Toate rochiile sunt realizate sau a veni cu marje pentru modificarea și croitorie, dacă se dorește. Dacă dimensiunea rochie nu a ajuns în caietul de sarcini ca fiind unul comandat, se poate alege pentru a face ajustări la un croitor local, caz în care se va rambursa croitorie costuri atâta timp cât costurile nu trebuie să depășească prețul inițial de rochie de 50%. Dacă croitorie costurile depășesc prețul inițial de rochie cu 50%, vom rambursa numai până la o sumă egală cu 50% din rochia este costul inițial.

2. Noi oferim o modificare de servicii pentru clienții noștri, care poate trimite înapoi rochie și de a lua rochia modificat în termen de 5 zile lucrătoare.

Nu pot accepta o restituire sau de a se întoarce în următoarele situații:

- Dacă-mi dai măsurători greșite*. (Voi nu pot accepta o restituire sau de a se întoarce în următoarele situații:

- În cazul în care evenimentul este anulat sau asista la proces:))

* În cazul în care plângerea este despre "am făcut rochia ta în măsurători greșite decât tine m-a trimis", atunci ar trebui să-mi ofere imagini de rochia ta cu bandă de măsurare în timp ce-l poarte, cu asistență de un profesionist croitoreasă.

- Dacă măsurătorile dumneavoastră s-a schimbat din cauza creștere în greutate sau pierdere.

- Dacă rochia ta este deteriorat din cauza rău de călcat sau metode de spălare.

- Dacă-mi dai greșit detalii de transport maritim.

- Dacă ai să mă contactați cu cererea de înapoiere în timp mai mult de 5 ZILE după ce ați primit pachetul.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Decor margele,dantela
Maneca Stil Capac Maneca
Nume De Brand forelsket
NE Dimensiune 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16W, 18W, 20W, 22W
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Talia Naturale
Tren Curtea De Tren
Decolteu Mare
Ocazie
Silueta Trompetă / Sirenă
Material Poliester
culoare negru,roz sau alte culori in card de culoare
Imagini Reale Da
Tesatura Tip Satin
Înapoi spate deschis
Built-in Sutien Da
Tip De Element Rochii De Bal
Captuseala Căptușeală completă și Dezosată
Tipul De Imagine Imagini Reale
Lungime maneca(cm) Scurt

Produse similare