100buc/lot 10ml gol luciu de buze sticla Ruj recipient flacon gol rotund luciu de buze tub de ambalare cu negru capac de argint

172.59lei

Adauga la lista dorintelor

Unelte & Accesorii

Descriere produs


100buc/lot,10ml gol luciu de buze sticla lipoil container, lipgloss flacon gol rotund luciu de buze tub de ambalare cu negru capac de argint Tip de Element Sticle Returnabile Nume de Brand alt Model Numărul TM-M6222C Dimensiune 10ml Use_for Luciu de Buze Personalizat Da Szie Diametru:16.5 mm Înălțime:104mm Material Plastic

utilizare: recipient pentru luciu și lichid creștere a genelor

Există două culori ale pac:

A. Negru B. Argint te Rog remarkd capac care doriți, atunci când comanda, sau vom direct nava capac negru!!!

Descriere dimensiune: T aici poate fi un pic de abatere, acesta este un fenomen normal! În plus, culoarea,vă Mulțumim pentru înțelegere. atunci când vă cumpărați aceste produse, va rog sa ma sfatuiti culoarea de sticlă, în cazul în care clientul nu indică culoarea de sticlă, le vom trimite la întâmplare. multumesc mult pentru colaborare! Produse De Material Descriere :

Acest material este foarte durabil acrilice, de cristal clar corpului care arata ca de cristal. Sticla este superior și de înaltă calitate, dar rafinat și extravagante într-un profil scăzut.

Opțiuni De Plată:

ESCROW/Paypal ȘI TT sunt toate acceptabil;

Vă rugăm să nu câștig înainte de a obține noastră a confirma. ne va confirma costul de transport maritim în funcție de rata de actualizare!

Opțiuni De Transport Maritim :

Vom trimite produsele noastre de către EMS,DHL,UPS, despre costul de transport de marfă ,este doar o referință , costul de transport de marfă este doar format, vă rugăm să verificați cu servicii on-line înainte de a comanda. de obicei, real costul de transport de marfă va fi mai mic decât automată format pe web. înainte de a plasa comanda, vă rugăm anchetă ne ,Vom încerca să vă oferim cea mai bună ofertă .după livrare ,va vom trimite numărul de urmărire .

Timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

Special Instructionn despre ePACKET & EMS:

Pentru toți clienții care vor alege ePacket & EMS ca mod de transport maritim. vă rugăm să fie remarcat timp de livrare veți vedea on-line este systerm automaticlly afișează. nu o garanție de 100%. depinde de clearance-ul personalizat effecient. de câteva ori s-ar putea fi de 20-30 zile sau chiar mai mult. noi nu accepta cererea de rambursare dacă nu puteți ajunge pachetul la timp. dacă îți pasă de timp de livrare vă rugăm să alegeți alt mod expres, cum ar fi DHL, FEDEX sau UPS. multumesc pentru amabilitate, intelegere!!!

Restituire/Rambursare:

Niciodată nu vom accepta nici un motiv de restituire. Rambursare condiția ca mai jos:

A. Produsele sunt deteriorate atunci când cumpărătorul deschide primul cutii, să Ia o fotografie show la vânzător în termen de 3 zile, va vom returna valoarea odată ce ajunge dovadă reală de cumpărător(în termen de 3 zile de când cumpărătorii dovada)

B. Cantitatea este lipsa. Arată-ne doar video de când ai deschis cutia, ne arată cantitatea nu conta. Va vom restitui la cerere valoarea imediat. (în termen de 3 zile de când cumpărătorii dovada).

C. Dacă cumpărătorul obține elementul greșit, te rog arata-ne poza ca dovada. După ce ne-am sunt de acord cu privire la cererea, vă rugăm să se întoarcă înapoi la noi în termen de 30 zile. vom retrimite elementele corecte după obține elemente returnate. De asemenea, vom avea grijă de înlocuire costul de transport maritim.

NOTĂ: Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și numărul de ordine dumneavoastră.

Va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de pe Ali express. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Feedback-ul:

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Pentru controlul calității facem inspecta personal pentru fiecare element înainte de expediere. Toate produsele sunt 100% noi si verificate.

Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!Sperăm să dezvolte un puternic, pe termen lung, reciproc avantajoasă relație cu tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 13cm x 24cm x 16cm (5.12in x 9.45in x 6.30in)
Numărul De Model TM-M6222C
dimensiune Diametru
Dimensiune 10ml
Material Plastic
culoare Capac De Argint, Capac Negru
Tip De Element Sticle Returnabile
Use_for luciu de buze
personalizate Da
Greutate 9.4g
Personaliza Logo-Ul Da

Produse similare