2017 Vara Noi De Calitate De Top Retro Floral Plus Dimensiune Sexy Piese De Costume De Baie Femei Costum De Baie Drăguț Beachwear Înot Costum De Baie

69.64lei

Adauga la lista dorintelor

Înot

Descriere produs


Plata

1. Acceptam plata prin Escrow . 2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile de la comanda de închidere.

3. SUMA TOTALĂ include prețul final plus S&H(Transport și taxa de Manipulare).

4. Vă rugăm să rețineți că cererile speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) în comanda sau trimite

- ne un mesaj atunci când face plata. De transport maritim 1. Transport la nivel MONDIAL prin intermediul repede express

2. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.

3. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns (rambursare sau retrimite). Scopul nostru este satisfactia clientului! 5. Timp De Livrare:

5-9 zile Expres Furnizarea de Timp (de a Salva timp pentru a crea valoare pentru tine)

(Alte țări sau zone îndepărtate poate dura mai mult.)

Vom folosi în principal DHL/FEDEX/UPS/EMS/TNT/transport Aerian de Mărfuri în funcție de cererea dumneavoastră și țara dumneavoastră personalizat. Se Întoarce/Restituiri

1. Ai 7 zile să ne contactați la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII!

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul Vilatudor.ro.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA COMENZII , la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro . SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Taxă de retur este de a fi plătit de către Cumpărător, dar putem oferi reducere la următoarea comandă pentru a face pierdut. Garanție

1. 12 luni Garanție de Producător pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni . 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect si da-ne ID-ul tau. Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul pozitiv este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele! Despre Noi

Suntem un producător și comerciant internaționale de tigara electronica cu echipament de testare bine echipate și puternică tehnică și profesională vigoare.

Cu o gamă largă, de bună calitate, prețuri rezonabile și design elegant, produsele noastre sunt vândute pe scară largă în diferite țări.

Produsele noastre sunt larg recunoscute și de încredere de către utilizatori și pot satisface în continuă dezvoltare, nevoile economice și sociale.

Noi bun venit clienții noi și vechi din toate categoriile de viață să ne contactați pentru relații de afaceri viitoare și atingerea succesului comun!

Mai jos este misiunea companiei noastre:

Cantitate : vindem numai elemente de mulțime și de a oferi servicii de calitate pentru întreprinderile mici și mijlocii și clienții angro. Dacă sunteți un cyber magazin real sau proprietar de magazin, ne va fi cel mai bun furnizor.

Calitate : produsele Noastre sunt atent selectate și testate înainte de expediere.Toate produsele au marjă mare pentru tine de a comerțului cu amănuntul.

Timp : pachetul Nostru va ajunge la mâinile tale în 5-9 zile după naștere.

Servicii : Avem o echipă profesionistă de vânzări și customer relationship management systerm (CRM). Timpul nostru on-line de servicii este de până la 20 de ore pe zi. Nu putem doar oferi gratuit serviciul de retur , dar, de asemenea, ajuta pentru a îmbunătăți dvs. de vânzări pentru a obține o soluție win-win .

Vă rugăm să NE dea o șansă, o r va lo se cele mai bune dvs. ecig partener de afaceri.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.33kg (0.73lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 27cm x 11cm x 5cm (10.63in x 4.33in x 1.97in)
Numărul De Model 4511
Gen Femei
Dimensiune 46, 48, 50, 52, 54
Tip Sport ÎNOT
Material Spandex,Nylon,Poliester
Model Tip Florale
Tip De Element Unul Bucăți
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale

Produse similare