623RS Rulment ABEC-1 3x10x4 mm ( 10 Buc ) Miniatură 623-2RS rulment 623 RS, 2RS Rulment

25.39lei

Adauga la lista dorintelor

Hardware Mecanice

Descriere produs


FUSHI POARTĂ NUMAI FURNIZA CELE mai BUNE RULMENT MADE IN CHINA,UN Plus.

Frecvent utilizate pentru MODELE RC, Motoare Electrice, HVAC, Auto, Aplicații Industriale și mult mai mult.

Dacă scopul tău este foarte mare,pretul poate fi discutat,puteți să-l cumpere în primul rând,atunci dă-ne un mesaj al dvs. țintă de preț,vă vom oferi lea e prețul vrei,haide,suntem alegerea corecta!!!!

Element: 623RS ABEC-1

Tip: Deep groove ball bearing

Material: Otel Cromat

Închidere: 2 Sigilat

Dimensiuni: 3mm x 10mm x4mm

ID (diametru interior)/Alezaj: 3mm

OD (diametru exterior): 10mm

Lățime/Înălțime/grosime: 4mm

Cantitate: 10buc

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Noi nu-i t garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră . Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă . Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere:

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică , vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi . P leasing lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii s .

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau de serviciu s , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ . W e va face tot posibilul pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Material 52100 Otel Cromat
Acoperiri Oțel Crom
Nume De Brand FUSHI
Rugozitatea Suprafeței Ra 0.05
Numărul De Model 623RS
Structura Deep Groove Ball
Capacitatea Cuplului 3x10x4MM

Produse similare