ALIPOP Pre Smuls Peruvian Pervers Direct Dantela Frontale, Închidere Cu Părul Copilului Non Remy de Păr Uman Natural Parului

175.82lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


versiune=1.8;data=20170323

production_information_Begin Nume de Brand Alipop, Incredere de pe Vilatudor.ro Material 100% cuticula aliniat remy de păr uman nu se amestecă Disponibil cu o Lungime de 8-24inch Articol Greutate 55-95g+-5g (3.5 oz)/bucata Culoare Naturala de culoare, poate fi vopsit(Culoare Personalizate Acceptate) Textura Naturala model poate fi plat călcate sau restilizate pentru a realiza alte arata Calitatea Vărsare și dezorientat gratuit. Plin cuticula, gros se termină. Netedă și moale de Transport Rapid de Transport maritim prin DHl/FEDEX/TNT în termen de 2~5 zile lucrătoare de Servicii en Gros/Picătură de transport maritim/OEM/Personalizate(Etichete,tag-uri,pungi,închidere,peruca disponibile)

production_information_End

product_photo_Begin

product_photo_End

guan_lian_Begin

guan_lian_End

hair_measure_Begin

Sfaturi: 3 pachete cu o închidere sunt de ajuns pentru un cap sau combina cu o închidere.Dacă u vreau fuller uite, 4 pachete împreună este o alegere bună. .Regula principală:parul mai lung, mai scurt este egal bătătură lățime.

hair_measure_End

about_us_Begin

Ca unul dintre top păr uman companii, suntem angajamentul de a furniza clientilor nostri cu cele mai bune 100% extensii de păr uman de pe piata. Indiferent dacă sunteți nou la site-ul nostru web sau un client nou, în general, scopul nostru este de a fi prima ta alegere de inalta calitate, 100% Remy extensii de par. Alipop par a construit reputația pe vanzarea de cea mai buna calitate, superba,moale Remy extensii de par, însoțită de rapid, prietenos și de încredere pentru clienți. Experiența și devotamentul nostru de astăzi; începe de cumpărături pentru look perfect la Alipop păr companiei.

about_us_End

hair_usage_Begin

Utilizați pieptene cu dinti rari perie usor parul ,parul cret pls netezi părul cu mâna.

Nu perie părul de la rădăcină la vârf.Pornind de la capete,pieptene-l throughand apoi de la mijloc,apoi în cele din urmă merge la partea de sus.

Parul se poate încurca, pentru că e prea uscat și aduna prea mult praf și alte lucruri, în acest timp, amintiți-vă să nu să se spele cu șampon, pentru că va face chiar mai rău.Spălați-l cu apă caldă limpede și profundă afecțiune pentru un timp, acesta va primi mai bine și mai bine!

hair_usage_End

buyer_experience_Begin Cumpărător să Plătească costul de transport maritim Vânzător plătească costul de transport maritim Foto furnizate de Schimb disponibile Displace/Inadecvat DA Schimbare de stil sau culoare DA Transport elemente greșit sau culori da da DA problema Calității da da DA Artificiale motiv nu nu nu NU

1: Pls verifica pachetul cu atenție atunci când u primi pachetul. Dacă nu există nici o deteriorare, vă puteți înscrie pentru pachetul și confirma comanda.

2: Dacă nu sunt rupte sau prost produs, pls ia fotografii și să ne contactați cât mai repede.

buyer_experience_End

feedback_Begin

1.Mulțumit: Pls dă-ne 5 stele feedback-ul de pe Vilatudor.ro .Feedback-ul dvs. pozitiv este o mare putere pentru noi pentru a continua furnizarea de par de înaltă calitate și servicii excelente. (plus partajarea de imagini frumoase vor avea șansa de a lua 30 dolari recompensă)

2.Nemulțumit:vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ.Noi înțelegem îngrijorarea și frustrarea pe care le au și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema.

Vă mulțumim pentru cumpărături în magazinul nostru! (în timp ce donot lasă să prezinte orice litigiu sau feedback-ul negativ)

feedback_End

shipping_Begin

1: pls donot pus PO BOX adresa express canot livra,adresa Fizică este acceptat.

2: pls donot autoriza compania expres să lase pachetul la usa ta pentru a evita pierdut. 1.Păr de țesut:

Disponibil Textura: Drept,Corpul Val,Val Adânc,Liber val,val naturale

Disponibile Tip: Brazilian/Peru/Malaezia/Indian/Eurasia/mongolă de Păr etc.

Disponibil Culoare: negru Natural,2#,4#,27#,33#,99#,613#,ombre culoarea(1b/27#,1b/33#,1b/4/27#,1b/99j#)de Culoare Personalizate acceptate prea.

Disponibil De Păr: Păr Virgin/Remy De Păr/Non-Remy De Păr

Peruca: Drept,Corpul Val,Val Adânc,Liber val,val naturale etc.(personalizate pentru acceptate)

shipping_End

FAQ_Begin Q1: Ce remy de păr?

A1: "Remy" sau "Full Cuticula Parului" înseamnă că părul are toate cuticulele,sănătoasă,intactă și toate cuticulele curgă în aceeași direcție de la rădăcină la vârf.Pentru că atentă a procesului de colectare,numai "remy" păr de calitate poate garanta că toate cuticulele vor sta aliniate și părul va tangle-free hair în cea mai naturală formă. Adevărat"remy" păr dureaza pentru o lungă perioadă de timp, dacă utilizate în mod corespunzător, pot fi refolosite de mai multe ori și pot fi colorate sau plat călcate cu căldură sub temperatura doar ca propriul păr. Q2: Cum parul este măsurată?

A2: drept texturi sunt măsurate adevărat la lungime.

Cret,corpul val,liber val și val adânc sunt măsurate atunci când părul este tras direct. T3: Poate par a fi indreptat sau ondulat?

A3: Da,aceasta este de 100% păr uman,așa că tratează-l ca a ta.Poti ondula si indrepta parul la fel de dorit, dar menține temperatura.Parul poate pierde o parte din curl model constant cu uscător de păr. T4: Pot părul meu nou fi colorat/vopsit?

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.11kg (0.24lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Articole per Pachet 1 Singura Bucata
densitatea 130%
Partea De Design Parte Gratuit
Potrivit Moarte Culori toate culorile
Poate Fi Permed Da
Material De Bază Swiss Dantela
Metoda Mână Legată
Tip dantela frontal
Dantela Dimensiune 13" x 4"
Păr Uman Tip Par Peruvian
culoare Culoare Naturala
tip de culoare Culoare Pură
Material De Calitate Non-Remy De Păr
Culoare de Dantela Maro Mediu
Întins lungime 10inches, 12inches, 14inches, 16inches, 18inches, 20inches
Textura Sex Bizar Direct
Nume De Brand ALIPOP

Produse similare