Rs-a0234 Hertog Jan LED Neon Rotund Semne 25 cm/ 10 Inch - Bar Semn cu RGB Multi-Color de la Distanță fără Fir Funcția de Control

80.70lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Un brand nouă Rundă led neon, nu a folosit niciodată

LED-uri Lumina PRO Semne

Cresc Mai Luminos, Dura Mai Mult, Alegerea Culorii Mai Mult!

Excelent pentru afișarea în magazin , bar , pub , club , restaurant , room și oriunde doriți!

Aproximative dimensiune: cadru de Aluminiu în 25 cm/ 10 inch în diametru. Sculptate de cele mai recente 3D, de Suprafață și Linia de gravură tehnologii (de atractiv în toate direcțiile) . Nu utilizați gravura laser metodă care oferă doar 2D cu efect de suprafață.

Oferi un ** plug SUA în statele UNITE ale americii & CA ** priza UK pentru marea BRITANIE ** AU plug în Australia * * * * * UE plug UE și alte țări.

Iluminat: Echipat cu cea mai înaltă calitate de economisire a energiei LED, potrivit pentru țările cu o tensiune de 110v la 240v , luminile pot dura de 100.000 de ore.

3 culori pentru a alege de la, fie albastru , Rosu , verde , vom oferi, de asemenea, multicolor semn cu r emote control folosind CR2025 3v Baterie (nu include poștale constrângere), 20 de Culori Statice, 19 Moduri de Dinamice, 256-Clasa PWM, Viteza Reglabil, Luminozitate Reglabilă, Tipul de Card de la Distanță, Ultra Slim Design, Demo Mode, Auto Salva Funcție

Element de Specificul Producător: LED PRO Brand : LED PRO Rotund Semn de Ansamblu Dimensiune : 25 cm/ 10 inch Material : Acril Transparent Voltaj : 12v 240v Putere : 3-5w Sursa de Alimentare : cu Fir Electric Plug : SUA/ marea BRITANIE/ UE/ AU plug-Sursa de Lumina : LED Durata de Viata : 100.000 ore Locul de Utilizare : Interior Doar Transport Greutate : 0.5 kg - 1 kg vă Rugăm să acorde imediat după cumpărare. După ce a primit plata compensate, va vom trimite articolul prin e-mail de aer prin poștă din China. Normal timp de transport maritim în statele UNITE ale americii, AUSTRALIA, marea BRITANIE este de aproximativ 14-21 de zile lucrătoare. Timp de transport maritim în alte țări poate dura 4-8 săptămâni. Am trimis coletul de ambalare ecologice, din experiența noastră din trecut, rata de defect este mai mică de 0,1%. Dacă primiți un element deteriorat, vă rugăm să ne contactați înainte de orice rău feedback-ul, vom aranja o piesa de schimb pentru tine. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări, vă vom răspunde în termen de 12 de ore.

Drepturile de autor de LED-uri PRO. Toate drepturile rezervate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 28cm x 28cm x 5cm (11.02in x 11.02in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.01kg (0.02lb.)
Tip De Unitate bucata
culoare Roșu, Verde, Albastru, Multi
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
Stil Modern
Nume De Brand innisign
Dimensiune Round 25cm Diameter
Numărul De Model rs-a0234
Forma Runda
Material Acril

Produse similare