Rs-c0099 Chitara Arme Banda LED Neon Rotund Semne 25 cm/ 10 Inch - Bar Semn cu RGB Multi-Color de la Distanță fără Fir Funcția de Control

80.70lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Un brand nouă Rundă led neon, nu a folosit niciodată

LED-uri Lumina PRO Semne

Cresc Mai Luminos, Dura Mai Mult, Alegerea Culorii Mai Mult!

Excelent pentru afișarea în magazin , bar , pub , club , restaurant , room și oriunde doriți!

Aproximative dimensiune: cadru de Aluminiu în 25 cm/ 10 inch în diametru. Sculptate de cele mai recente 3D, de Suprafață și Linia de gravură tehnologii (de atractiv în toate direcțiile) . Nu utilizați gravura laser metodă care oferă doar 2D cu efect de suprafață.

Oferi un ** plug SUA în statele UNITE ale americii & CA ** priza UK pentru marea BRITANIE ** AU plug în Australia * * * * * UE plug UE și alte țări.

Iluminat: Echipat cu cea mai înaltă calitate de economisire a energiei LED, potrivit pentru țările cu o tensiune de 110v la 240v , luminile pot dura de 100.000 de ore.

3 culori pentru a alege de la, fie albastru , Rosu , verde , vom oferi, de asemenea, multicolor semn cu r emote control folosind CR2025 3v Baterie (nu include poștale constrângere), 20 de Culori Statice, 19 Moduri de Dinamice, 256-Clasa PWM, Viteza Reglabil, Luminozitate Reglabilă, Tipul de Card de la Distanță, Ultra Slim Design, Demo Mode, Auto Salva Funcție

Element de Specificul Producător: LED PRO Brand : LED PRO Rotund Semn de Ansamblu Dimensiune : 25 cm/ 10 inch Material : Acril Transparent Voltaj : 12v 240v Putere : 3-5w Sursa de Alimentare : cu Fir Electric Plug : SUA/ marea BRITANIE/ UE/ AU plug-Sursa de Lumina : LED Durata de Viata : 100.000 ore Locul de Utilizare : Interior Doar Transport Greutate : 0.5 kg - 1 kg vă Rugăm să acorde imediat după cumpărare. După ce a primit plata compensate, va vom trimite articolul prin e-mail de aer prin poștă din China. Normal timp de transport maritim în statele UNITE ale americii, AUSTRALIA, marea BRITANIE este de aproximativ 14-21 de zile lucrătoare. Timp de transport maritim în alte țări poate dura 4-8 săptămâni. Am trimis coletul de ambalare ecologice, din experiența noastră din trecut, rata de defect este mai mică de 0,1%. Dacă primiți un element deteriorat, vă rugăm să ne contactați înainte de orice rău feedback-ul, vom aranja o piesa de schimb pentru tine. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări, vă vom răspunde în termen de 12 de ore.

Drepturile de autor de LED-uri PRO. Toate drepturile rezervate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.01kg (0.02lb.)
Dimensiunea Pachetului 28cm x 28cm x 5cm (11.02in x 11.02in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand innisign
Dimensiune Round 25cm Diameter
Numărul De Model rs-c0099
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
Forma Runda
Stil Modern
culoare Roșu, Verde, Albastru, Multi
Material Acril

Produse similare