BRS Vis Lumanare Mini Lampa cu Gaz de Iluminat în aer liber Ultralight Caming Agățat de Gaze Lanterna Camp Accessaries BRS-55

68.63lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


Brand: BRS

Element: BRS-55

Material: aliaj de Aluminiu,cupru,sticlă,oțel inoxidabil

Dimensiuni: 39*34*103(h)mm

Combustibil: butan gaz

Consumul de gaze: 6g/h

Ambalare: cutie de plastic

Locul de Origine: China

Caracteristici:

1. Mai larg în aer liber folosit: Potrivit pentru activități în aer liber,picnic,Camping,corturi, auto-conducere de turism și alte activități în aer liber.

2. Acesta este mic în consumul de combustibil,doar aproximativ 6g/h.

3. Mini și portabil: ușoare și mini cu un design pliabil supapei și stocarea cutie, de mână transporta caz felinar în timpul transportului și depozitării.Ușor de transportat.

4. Reglați luminozitatea ca ai nevoie: reglați nivelul de lumina de ridicat cu reglarea glob de sticlă în sensul acelor de ceasornic și în sens invers acelor de ceasornic.La dreapta, la foc mai puternic, virați la stânga, la foc moale.

5. -O bucată de lumânare lampa: spațiu-eficient și convenabil.

6. Materiale de înaltă performanță: Construite cu puternic și grele cupru,aliaj de aluminiu,cauciuc,sticlă și oțel inoxidabil,rezistent la coroziune,durabil.

7. Oferă camere luminoase, fiabile și coerente de lumină pentru orice utdoor colectarea,alimentat cu efciente butan gaz, oferă un echilibru,putere și putere de foc puternic.

8. Căldură și rezistent la vânt:sticlă călită lampa glob este ușor și durabil și este echipat cu și ușor de iluminare tuyere pentru practic de a utiliza.

Atenție:

1. Interzisă utilizarea în orice mediu închis,sau aceasta poate provoca intoxicații cu monoxid de carbon.

2. Acesta va fi de înaltă temperatură, atunci când și după utilizarea acestuia,vă rugăm să acorde o atenție la aviod beig pasteurizate.

3. Nu utilizați niciodată în lumina directă a soarelui sau alt mediu cu temperaturi ridicate.

4. Dacă scurgere de combustibil este găsit,opri instantaneu de utilizare.

5. Copiii sunt interzise de la utilizarea.

Detalii de plată: De Alipay este cel mai rapid și cel mai sigur mod, atât pentru cumpărător și vânzător, putem accepta alipay. Vă rugăm să ne contactați prin ali mesaj imediat dacă doriți să anulați comanda, va vom ajuta sa-l anuleze. Transport termenii: 1: Elementul va fi livrat în termen de 5 zi lucrătoare după ce a primit plata. (Cu excepția week-end și de sărbătorile formulate.) 2: Dacă elementul are nevoie transportate prin intermediul transportului aerian, va dura 15-30 de zile, dacă alegeți express de livrare, vă rugăm să ne anunțați înainte să-l cumpere. Toate parcela deținută număr de urmărire. 3: Dacă nu primiți elementul în perioada normală, să ne contactați în primul rând și vom fi bucuroși să-l urmărească pentru tine ASAP. 4: În scopul de a preveni livrare eșec, vă rugăm să asigurați-vă că adresa de informații este corectă și lasă-ne numărul tău de telefon. Retur si Schimb de politică: Dacă nu vă place produsele primite, le poti returna, transportul va fi platit de tine și vă rugăm să vă asigurați că mărfurile sunt în condiții bune. Dacă vom trimite bunurile greșite, puteți alege de înlocuire sau de restituire. Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați.

Feedback-ul :

Vom face toate eforturile pentru a face cumpărături mai plăcută și minunat și ne promitem că vom garanta cu un absolut feedback pozitiv după ce a verificat plata este primită. Dacă sunteți nemulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta și asigurați-vă că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și va face tot ce ne poate face să vă asigurați că aveți o experiență de cumpărături frumos.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 5cm x 3cm x 2cm (1.97in x 1.18in x 0.79in)
Dimensiune 39*34*103(h)mm
Material Din aliaj de aluminiu,cupru,sticlă,oțel inoxidabil
Consumul de gaze 6g/h
De unică folosință No
Metoda De Aplicare manual
Nume De Brand BRS
Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu Nu Sunt Incluse
Automat Alarmant sau Nu (Ceainic) No
Structura Dintr-O Bucata
Stil În aer liber
categorie Aragaz Pe Gaz
Combustibil butan gaz
Cu Mâner de Lemn sau Nu No
Piesa Numărul De Deflectorul De Vânt Nici un scut de vânt
Condițiile De Utilizare Normal În Aer Liber
Capacitate <3
Aragaz Tip Aragaz Pe Gaz
Cu Combustibil sau Nu No

Produse similare