YOTAT 1buc Remanufactred cartuș de cerneală PG-745 PG745XL PG745 pentru Canon MG2470 MG2570 IP2870 printer

62.05lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


Remanufacturate cartuș de cerneală Pentru canon PG745XL

Tip : remanufacturate cartușe de cerneală

am nk: cu cerneală complet

Model de cartuș : pentru canon PG-745xl

Imprimante compatibile: Pentru Canon MG2470 MG2570 IP2870

Vă rugăm să REȚINEȚI: vă Rugăm să cumpere cerneală catridge ca acelasi model ca număr pe care îl utilizați în imprimantă. În caz contrar, cartușul de cerneală nu ar trebui să lucreze cu imprimanta pentru diferite cartuș model este cu chip diferit chiar și numărul de model al imprimantei este același.

Conținutul pachetului:

1 bucată * PG-745XL bk

Cumparatorul Observa:

1. Toate numele de marcă și mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt menționate aici pentru descriere scopuri numai.

2. Am testat fiecare produs înainte de expediere, va garantam 100% de lucru. Contactați-ne dacă aveți orice cerere sau întrebare înainte de a începe să utilizați produsul nostru, suntem gata să vă ajute la prima dată.

3. Vă rugăm să completați numărul dvs. de telefon corect pentru a asigura livrarea la timp a comenzii. Toți cumpărătorii din Federația rusă ar trebui să umple în întregime numele sau, el nu poate fi capabil de a primi ordine.

4. Toate produsele livrate și prezentate în imagini poate avea unele diferențe minore(lotului de produs, etichetă, cip model, ambalare). Imaginile sunt numai pentru referință, dar toate livrat produsul+ clasa nivel de calitate și 100% garantat împotriva materiale și de manoperă. Fara o notificare prealabila. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne consultați.

5. Atunci când achiziționați comanda de la noi, vă rugăm să asigurați-vă că cartușul numărul de model se potrivește cu unul OEM (cod) utilizați în imprimantă, dacă nu se potrivește cu cartușele de cerneală nu va funcționa, deoarece cartuș cip nu este aceeași pentru diferite piață, deși numărul de model al imprimantei poate fi același.

6. Dacă nu primiți comanda în termen de stabilit timpul de livrare, după efectuarea plății, sau tu nu vezi actualizate informații de transport maritim, în mod normal, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine ASAP. Și vom extinde timpul de livrare pentru tine până când veți obține livrarea cu succes. FAQ:

Q: Ce sunt re-fabricate cartușele de cerneală și de ce le cumpara?

Acestea sunt utilizate anterior cartușe, care sunt electronice testate, curatate, re-fabricate și reumplut de un 3rd party furnizor. Toate cartusele sunt testate pentru a satisface sau depăși brand OEM de la o fractiune din costul. De asemenea, cumpararea de cartușe remanufacturate ajută mediu, deoarece cartușele utilizate nu merg la groapa de gunoi.

Q: Compatibile sau Remanufacturate cartușe de cerneală sunt și alternativă economică la OEM cartușele de cerneală? Toate compatibile sau remanufacturate cartușe de cerneală sunt fabricate în conformitate cu OEM caietul de sarcini, și va fi egală cu același număr de pagini imprimate ca OEM omologul său. Pentru toate cartușele de cerneală care a fost reciclat OEM specificație, proces în include inspectarea utilizarea cartușului, electronice de testare, înlocuind toate uzate, înlocuind toate piesele necesare, și testul de imprimare a cartușului de cerneală pentru calitate. Toate cartușele de cerneală sunt 100% garantate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Compatibil Marca Canon Inkjet
Cartuș de Stare Plin
Ambalarea În Vrac Da
Caracteristică Re-Fabricate
Tip cartuș de cerneală
culoare K
Nume De Brand YOTAT
Numărul De Model PG745

Produse similare