Milight WIFI 5W GU10 lumina reflectoarelor CT dural alb CCT estompat wireless 2.4 G lampa led 110V 220V 5W Bec cu LED de control de la distanță

33.06lei

Adauga la lista dorintelor

Becuri

Descriere produs


Caracteristică: Mi.Lumina 5W RGBW Seria 2.4 G RF Tehnologie de Transmisie Flux Luminos 4400LM-490LM Temperatura de Culoare 2700K-6500K Wireless tactil intuitiv de control de la distanță Eficiente primirea distanță de aproape 30 de milioane operare Ușoară, 16million culori schimbare Luminozitate reglare: 1%-100% design Elegant, ușor de funcționare de economisire a Energiei, ecologice, reciclabile, 2.4 Ghz Wireless RGB LED Alb Bec simplu bec poate lucra cu RGBW de control de la distanță, sau prin Aplicație IOS sau Android prin Wifi controler. Bulbii trebuie să fie înșurubat în priză și pornit la zid pentru 2.4 Ghz wireless de funcționare, care să permită controlul de la distanță/App pentru a transforma bec LED on/off, dim/lumina si culoarea se schimba. Aproximativ 2,4 G RGBW LED-uri controler de la Distanță și 2,4 G wifi controler, puteți căuta în magazinul nostru pentru link-ul, și pentru a găsi detalii pe link relativ, sau contactati-ne pentru detalii, vă mulțumesc. Caietul de sarcini: Tensiune de alimentare: AC85-265V Frecventa: 50-60Hz Putere LED: CT 5W flux Luminos: 200-220LM efect de Lumină: 55LM/W Temperatura de Culoare: 2700--6500K Durata de viata: 50000 De Curent: 35-65mA Max diametru: 50mm Max lungime: 74 mm Lampa de bază: GU10 observație:becuri și wifi ibox sunt vândute separat,puteți utiliza telecomanda pentru a controla emițătoare de culoare a becului, și se va lucra cu smartphone-ul doar atunci când montați Milight wifi ibox,vă rugăm să faceți comanda pentru ceea ce aveți nevoie,vă mulțumesc. (smarphone-ul nu va primi nici un semnal dacă tragi de timp nu Milight wifi ibox) Nava în 1-2 zile de Ambalare, Inclusiv:

1 X 5W CT Bec LED (telecomanda nu sunt incluse)

Apăsați pe imagine pentru a obține diferite, de la distanță, dacă aveți nevoie,vă mulțumesc

Produse similare

1. Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. Ai 7 zile sa ne contactati pentru a face un schimb sau returnare și de 14 zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Omul defecte nu sunt de garantare, cum ar fi rupt, scrash.

2. Dacă elementul este defect, în termen de 90 de zile, va vom trimite un înlocuitor sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Și cumpărătorul preia returnarea taxei, ne va fi responsabil pentru retrimiterea taxă.

3. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport pentru înainte și înapoi de transport de marfă.

4. Vă rugăm să NU trimiteți orice element înapoi înainte de a ne contacta! Noi vă va oferi cu un formular de returnare a asigura o hassel gratis tranzacție.

1. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile poștale. Aceste taxă sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2. Dacă vrei să ne faci să declare valoarea de vămuire și marcate ca cadou, doar vă rugăm să ne lăsați un mesaj în ordine, vom face cum ne-ai spus. Vă rugăm să ia în considerare riscul de vămuire.

3. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara.

1. Elementul va fi trimisă prin scrisoare par Avion din China sau curier sau privat linie. Noi vă va oferi numărul de urmărire, URGENT.

Toate parcelele au număr de urmărire.

Mai jos 2KG este transport gratuit prin China_Air-Mail în mod implicit. Dacă aveți nevoie de ea urgent, pls alege un alt transportator.

2. Cele mai multe comenzi sunt expediate în termen de 1-2 zile lucrătoare de la primirea de plată. Uneori, elementele pot fi expediate în termen de 3-7 zile după confirmarea de plată.

Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Vă rugăm să ASIGURAȚI-vă că adresa este corectă și actualizată.

4. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că timpul de livrare poate fi mai lungă în cazul în care elementele să fie inspectate de către autoritățile vamale.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Puteți obține, de asemenea, informații de urmărire de la site-ul oficial.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Dacă pachetul este returnat de redirecționare problema, cumpărătorul va fi taxat pentru returnare și reshipping taxa, sau vom ewfund suma inițială deduse din costurile de returnare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 14cm x 9cm x 8cm (5.51in x 3.54in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Bec Led Tip Bubble Ball Bec
Caracteristică 2.4 G CONDUS CT bec
Tipul De Bază GU10
Nume De Brand kingsbond
Chip de LED-uri de Brand Epistar
Puterea De Toleranță 1%
Medie de Viață (ore) 50000 H
Forma Mingea
Caracteristici Bec Estompat
Eficient Remoted Distanta 40m
Tensiune 110V 220V
Fascicul De Unghi(°) 180°
Ocazie camera de zi
Tip De Element Becuri cu LED-uri
Flux Luminos 250 - 499 Lumeni
Temperatura De Culoare 2700-6500 K
certificare CCC,RoHS,CE
Emițătoare De Culoare 1Gu10 CCT bec numai, 1remote numai, 1bulb 1remote
Lungime 74mm
Chip de LED-uri Model SMD3528
bec diametru 50mcm

Produse similare