3pcs/lot 25g din Oțel Inoxidabil Indicație și a Marcat de Aluminiu Shaft Darts cu Alb Scorpion Dart Zbor

40.33lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


3pcs/lot 25g din Oțel Inoxidabil Indicație și a Marcat de Aluminiu Shaft Darts cu Alb Scorpion Dart Zbor Descriere tip material: oțel Inoxidabil Ax Maneca: Aluminiu Dart greutate: 25 g Diametru: 9 mm lungime Completă: 162 mm lungime Ax: 45 mm (fara maneci) lungime: 84 mm (cu vârf) de înaltă calitate negru scorpion serie darts Inoxidabil cu sfaturi, mai stabilă și fermă. cu whitte scorpion zboruri făcut pentru obiective tradiționale cu fantezie și portabil ecologic material Cutie

1)Am expediat în întreaga Lume, cu excepția unor zonă de la distanță.

2)Elementele vor fi livrate în termen de 1 zi lucrătoare după ce plata primite. Există un număr de urmărire cu fiecare pachet.

3)timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori. Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

4)vă rugăm să lăsați-mi un mesaj cu numele complet atunci când plasați o comandă, cumpărătorii din Rusia și Ucraina trebuie să fie lăsați numele complet! sau, nu putem livra pentru tine în timp util! vă mulțumim pentru cooperare în avans!

5) dacă aveți mai mult de un loc comanda si adresa de livrare este aceeași , le vom trimite într-un singur pachet! daca nu ai un cerințelor pe ea! așteaptă cu nerăbdare pentru înțelegere!

Tara

Timp de transport maritim

Notă

Statele UNITE ale americii

7-14 zile lucratoare

Minimum 20 de zile, contactați-mă

Australia, Canada, Regatul Unit

15-25 de zile, uneori de 30 de zile

≥30 de zile, contactați-mă

Franța

15-28 zile, uneori 30-35 de zile

≥35 de zile, contactați-mă

Rusia, Brazilia, Spania

20-40 de zile, uneori 40-45 de zile

≥45 de zile, contactați-mă

Altă țară

În mod normal 25-30 de zile pentru a ajunge la

≥30 de zile, contactați-mă

Client Service Timp de Lucru (Beijing GMT+8 fusul Orar)

Luni-Vineri

Sâmbătă

Duminică

8.00 am-6.00 pm

Zi liberă

8.00 am-6.00 pm

Notă: Dacă întâlniți orice probleme, înainte de a merge la u de a deschide un caz sau de a părăsi feedback-ul, pls contact cu mine în primul rând și I se va încerca meu cel mai bun pentru a vă ajuta să îmi va raspunde la mesaj și de a rezolva problema cat mai repede posibil în timpul timpul de lucru, nu pot răspunde la mesajul dvs. privind sâmbătă,pls inteles, multumesc! Întotdeauna i-am trimis toate coletele prin scrisoare recomandată, cu un număr de urmărire, multumesc!

*Acest formular este pentru referință. Alte țări pot referință țările vecine timp de transport.dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați-mă!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate mulțime (3 buc/lot)
Varsta >8 Ani
Nume De Brand MAK
Numărul De Model TY0038
Tip Darts

Produse similare