De bună Calitate de Simulare Panda de Pluș, Păpuși Minunate de dimensiuni Mari Panda Moale Jucărie de Pluș Umplute Chineză Cadou Pentru Iubita de copii pentru Copii

48.45lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Produs nou

Afișare produs

Numele Bună Calitate Simulare Panda de Pluș, Păpuși Panda Minunat peri Moi Umplute Jucărie de Pluș Chineză Cadou Pentru Iubita de copii pentru Copii

Greutate de 100-500g

Dimensiune

15cm / 20cm / 25cm / 30cm

( Articol Măsură de mână, s-ar putea să fie de 1 cm diferite. 1 inch =2,54 cm )

Material de Calitate, bumbac PP

Pachetul sac

Utilizarea Cadou de Crăciun Cadouri de la rude, prieteni, iubitori de copii, cadouri, cadouri de vacanță, ziua de nastere cadouri.

Descriere

Tehnologie bine + material de Calitate = Chineză Panda

Ochii luminoase, clare + confortabile buna de pluș + perfect sutura

Produse simtă confortabil tesatura matasoasa, au de înaltă calitate din bumbac de umplere, de export în întreaga lume, panda a fost trimis ca un cadou pentru prietenii din străinătate.

Cumpărături soluții 1 Sunt produse la fel ca în imagine?

85-98% similare cu poze , dar nu va fi o mică diferență de culoare din cauza monitoare diferite și lumini.Dacă sunteți în îndoială cu unele produse ,vă rugăm să ne contactați pentru a confirma. Pentru brand imitație, produsul va fi ușor diferite cu imaginea,Dacă sunteți în îndoială cu unele produse ,vă rugăm să ne contactați pentru a confirma. 2.Cum pot plăti pentru comanda mea?

Escrow nostru este de preferat metoda de plata, vom accepta, de asemenea, diferite plăți de mai jos:

Dacă există orice problemă cu privire la plată,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,sau lăsați un e-mail la noi ,ne va explica pentru tine. 3.Ar trebui să plătească pentru tarifele și taxele?

Noi nu suntem responsabili pentru tarife și taxe. Dacă țara dumneavoastră este destul de stricte cu privire la tarifele,atunci când plasați o comandă, ar fi bine să ne spui ce valoare este ok sa scrie pe pachet,în caz contrar, nu vom lua nici o Responsabilitate pentru tarife și taxe. 4.Cât timp pot ajunge comanda mea ? Timpul de expediere depinde de modul de logistică și de țară.Și de vacanță, de asemenea, pot affecter timpul de expediere.Deci următoarele logistică timp este doar pentru referință.

Transport gratuit : China Post Air Mail /Aeriene ruse Marea Britanie | sua | Australia | Canada |(Aproximativ 15-35 Zile), Rusia ( Aproximativ 10-30 De Zile) zbor Direct la aeronava rusă, rusă cumpărători vor primi în curând ordine. Germania | Austria | Elveția |(Aproximativ 15-35 Zile), Franța | Italia | (Aproximativ 25-60 De Zile) Altele (Aproximativ 30-90 Zile) 5.Dacă există vreo problemă, pot să-mi iau banii înapoi? Da,puteți .În funcție de situație, vă vom oferi o compensație adecvată.Dacă este vina noastră ,vom avea întreaga Responsabilitate,și dacă nu suntem atenți la descrierea produsului greșeli, sper că sunt în măsură să ierte multe.Și sperăm că puteți negocia bine cu noi în primul rând ,nu de deschidere un litigiu,vom face noastre cele mai bune să se ocupe de toate o problemă cu tine. 6.Ce ar trebui să plec despre feedback-ul?

Satisfactia dumneavoastra este urmărirea noastră. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să lăsați un Feedback-ul Pozitiv (5 stele ), pentru noi,este foarte important pentru noi să vă oferim cele mai bune noastre de service data viitoare. Dacă există ceva pentru a face să vă nemulțumit,(inclusiv noastră de produse și servicii,sau alt lucru),vă rugăm să ne contactați pentru a vă servi din nou înainte de a pune pentru a disputa, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine. 7.Pot lua distribuitor de pret?

Da, puteți lua distribuitor de pret, dar pentru fiecare model trebuie să ia cel puțin toate dimensiunile. Ca costul de transport este mai mare pentru cantități mici. Deci uni prețul va fi flexibil. Puteți cere noastre de vânzări beofore plasarea comenzii.Mai luați, mai multe reduceri va avea. 8.Care compania în principal angajate în vânzarea de produse?

Compania noastra este un renumit furnizor profesionist de en-gros pentru Copii jucării și îmbrăcăminte, mai mult de 2000 de produse ar putea alege de la site-ul nostru.Vom actualiza noi produse în fiecare zi.

Dacă sunteți interesat în unele elemente sau ar dori să plasați o comandă la noi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.suntem sincer cu nerăbdare să posibilitatea de a coopera cu tine, bazată pe avantajul reciproc. 9.Pot să mă abonez acest magazin? Și cum?

Da, sigur, poți să mă abonez magazinul nostru,și noi vă urez bun venit pentru a face acest lucru ,astfel încât vă puteți bucura de nostru VIP servicesuch ca cele mai recente actualizări de la nou-veniții mai bine vandute produse pe o bază săptămânală etc. Și dacă există orice problemă cu privire la cum să mă abonez magazinul nostru ,va rugam sa ne contactati.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 10cm x 10cm (9.84in x 3.94in x 3.94in)
Tip Păpuși De Pluș
Numărul De Model panda-1
Nume De Brand MWZ
Material De pluș
Avertizare no
Baterie no
Stil Panda
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Tema Film & TV
Dimensiuni 15 /20/25/30cm
Starea În Stoc
Caracteristici Moale, Mini, Model, DIY
Forma 1/3
culoare Alb și Înapoi
Tip De Element Păpuși
Gen Unisex
Dimensiune 15cm 6in, 20cm 8in, 25cm 10in, 30cm 12in
Mfg Număr De Serie Moda
BJD/SD Atribut Papusa

Produse similare