{Guoran} Femei Pulovere Tricotate 2017 Toamna Iarna Pulovere Guler S M L Moale Și Se Întind Topuri Cu Maneci Lungi Negru Rosu Alb

59.91lei

Adauga la lista dorintelor

Pulovere

Descriere produs


NOTĂ:

1.Vă rugăm să urmați cu strictețe dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea.Nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale.

2.Dimensiunea poate fi de 2-3cm diferă datorită măsurare manual. Vă rugăm să rețineți atunci când măsura.

Dimensiune(cm)

Umar(cm)

Bust(cm)

Lungime(cm)

Maneca(cm)

S

33

74-100

55

53

M

34

78-110

57

55

Am

36

84-120

60

58

Despre Transport A. timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport. B. Ne vor trimite produsele în termen de 3 zile lucrătoare de la sistemul confirmat plata; C. Pentru cele mai multe produse oferim transport gratuit, dar tu ar trebui să acorde o atenție la acest lucru înainte de a cumpăra ; Despre Produsul A. promitem 100% Imaginea Reala a produselor. B. Există 2~3%diferență în conformitate cu manualul de măsurare. C. vă Rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul. D. din diferite monitoare de afișare diferite, într-adevăr face o subtilă culoare hărți și real de eroare este normal. Despre Plata A. de Plată este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape; B. cumpărătorul de Protecție protejează NUMAI Metode de Plată pe Vilatudor.ro de mai jos: Plata politica Feedback-ul Ne va oferi feedback-ul pozitiv după ce plata este primită, Pentru a promova un sănătos Ali comunitate, sperăm că vă va face același lucru pentru noi.Vrem să înțelegem că avem valoare, client service enorm. Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema pentru tine înainte de a ne lăsa un feedback negativ. Suntem siguri că există întotdeauna o soluție.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.45kg (0.99lb.)
Tip De Unitate bucata
Stil Moda
Numărul De Model 002
Tip De Închidere Nici unul
Gen Femei
Guler Guler
Dimensiune S, M, L
Maneca Stil Regulat
Material Bumbac
Technics Computerul Tricotate
Tip De Element Pulovere
Decor Nici unul
Nume De Brand guoran
Compoziția Materialului Vascoza
Lungime maneca(cm) Plin
Grosime Standard
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Model Tip Solid

Produse similare