Haine pentru copii Băiat Fată de Bumbac, cu Maneci Lungi Copil Nou-născut Haine wintr Salopete pentru Copii Salopetă pentru sugari costum Ropa Bebes Salopeta

24.79lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Voi trimite articol în 3 zile de la plata

Toate vor fi expediate prin standardul international airmail,Uneori, poate să amâne încă o săptămână,ca și pentru Țara ta oficiului vamal.

Timpul tipic de sosire este between15 and50 zile. În cazul în care elementul nu ajunge within39 zile, vă rugăm să ne anunțați. ne poate ajuta să-l rezolve.Te rog .nu face orice feedback-ul înainte de asta.

Logistica proiectului

Logistică de urmărire

Angajamentul Cronologie

pret

China Post Aer Înregistrat Mail

Disponibil

26-48days

ePacket

Disponibil

12-23days

Vilatudor.ro Standard De Transport Maritim

Disponibil

25-ține 41 zile

Stimati cumparatori!Dacă nu sunteți mulțumit cu noastre de calitate,vă Rugăm să ne contactați prima dată, noi vă ajuta să rezolve. Acest lucru va duce la mai rapide și mai bune soluții. Vă rugăm să nu deschideți controverse sau de a părăsi feedback-ul negativ înainte, vă mulțumesc.

apreciem afacerea ta.satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru,vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 stele detaliile tranzacției.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca negativ feedbackwe va face tot posibilul pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problema.

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea refiection în monitor,iluminare,fundal etc. Cu toate acestea,dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită,vă rugăm să con-tach-ne pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 2cm (7.87in x 7.87in x 0.79in)
Tip De Unitate bucata
culoare albastru/roz/alb/galben/gri
Numele Departamentului Copilul
Haine pentru copii de sex copil haine de fata
Material Bumbac
Numărul De Model haine pentru copii
salopetă pentru copii dimensiune 3M/6M/9M/12M
Compoziția Materialului 100% Bumbac
Lungime maneca(cm) Plin
Copilul romper sex băiețelul salopetă
Guler O-Gât
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Tip De Element Salopetă
Copilul NE-a Dimensiune 3M, 6M, 9M, 12M
Nume De Brand BOKAM·YAYO
Tip De Închidere Acoperite Buton
Model Tip Animale
Gen Unisex

Produse similare