Jacheta+Pantaloni Femei Costume De Afaceri Breasted Dublu Feminin Birou Uniforme De Seara Formale Petrecere De Bal Subțire Doamnelor Pantaloni De Costum

399.68lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


începe

end

Bine ati venit la magazinul meu

Noi bun venit fiecare sincere client,dacă întrebător sau de cumpărare!

Avem propria fabrica de la China.Magazinul nostru politică este de prima calitate.De asemenea,serviciul este cel mai de sus,Astfel încât vă rugăm să nu ezitați să cumpere de la noi. Dacă aveți întrebări sau nu sunteți interesat de produsele noastre,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Ne propunem să răspundem la toate întrebările în termen de 6 ore. Ca un sincer vânzător,suntem foarte bucuroși să vă oferim cele mai bune produse de calitate și un serviciu bun pentru toți cumpărătorii,

Dacă aveți o calitate întrebare,vă rugăm să ne contactați în curând.Vom face noastre cele mai bune rezolve.Multumesc!!!

Acest lucru se potriveste includ: ( Sacou + Pantaloni )

Spune-mi te rog dimensiunea și culoarea atunci când plasați comanda

Dimensiunea Diagramă

Cum pentru a măsura dimensiunea corpului:

( vă rugăm să măsoare toate dimensiunile cu corpul vostru strâmt.când vom face va adăuga un spațiu pentru a se potrivi corpul tau.)

Costume de Culoare Disponibile Grafic :(puteți schimba costume de culoare)

Vestă și Cravată de Culoare Disponibile Grafic :(puteți schimba vestă și cravată de culoare)

Politica de plata: Plata se face Card de Credit,Transfer bancar,Western Union.

Cumperi mai mult, economisești mai mult.Dacă cumperi două sau mai multe elemente împreună.Suntem bucuroși să vă oferim combinat cu transport maritim reducere la tine,erau sfatuiti combinat cu transport maritim pentru a va salva costul de transport maritim foarte mult. Politica De Transport Maritim: 1.Am magazin prin DHL/UPS/Fedex/TNT(trebuie 7 până la 10 zile lucrătoare) de transport maritim produs în Australia,Marea Britanie, Canada ,Irlanda,Franța, Spania,Federația rusă ) au nevoie de costurile poștale USD15. 2,Am magazin de prin China compania expres/China Post/Fedex/TNT/DHL /EMS/UPS(Normal 7 până la 10 zile)transport maritim produs în altă țară trebuie poștale cost USD20. Cumpărătorii Internaționale–Vă Rugăm Să Rețineți

Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare.

Politica de retur: Avem nevoie de clienți pentru a fi fericit.Uneori, o rentabilitate este necesar pentru a atinge satisfactia clientului. Înțelegând că se întoarce sunt adecvate pentru anumite probleme, ne-am stabilit câteva linii directoare pentru a asigura că se întoarce sunt manipulate în mod corespunzător și echitabil: Returnează pot fi considerate doar în următoarele condiții: Când primesc articol, din acea zi, în 30 de zile de Returnare a Acceptat. Se întoarce acceptat în termen de 30 de Zile de Rambursare a dat ca:Schimb sau Banii Inapoi(Cumparatorul Alege) Returnare plătite de către:Feedback-ul Cumpărător După ce a primit acest costum,vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5. Avem, de asemenea, vă va lăsa feedback-ul mare.

Notă:Opiniile de mai jos 5 ne poate duce la un rau permanent situația.Dacă planificați să ne dea un neutru/negativ feedback-ul,vă rugăm să ne scrieți imediat, astfel încât să putem face tot posibilul pentru a rezolva problema.

Așteptăm cu nerăbdare pentru comentariu și feedback-ul.

Noi cu adevărat rog ca dumnezeu să binecuvânteze familia și prietenul tău au un noroc.

Noroc

Vă urez bun venit și de familie și prietenul tău la magazinul nostru din nou. Sperăm că produsul nostru ar putea aduce fericit pentru tine si familia ta. Noroc!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Gen Femei
Compoziția Materialului Bumbac amestec
Nume De Brand auguswu
Lungime maneca(cm) Plin
Stil Formal
Material Fibra De Bambus,Bumbac,Poliester
Pantaloni Tip De Închidere Butonul Zbura
Tip De Element Gâfâi Costume
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Guler Dintata
Dimensiune XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
Tip De Închidere Dublu Rânduri

Produse similare