De înaltă calitate jacquard dantela tul perdele pentru Camera de zi Fereastră cu Dormitor Windows 3 culori pot alege de lux Perdea Voile

27.78lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Modul de procesare: Dacă nu există nici o perdea dimensiune vrei, putem perdele la comandă dimensiune doriți, vă rugăm să ne dea mesaje Pachetul inclus: 1 bucata Perdea Voile/Tul Dacă doriți aceeași ca în fotografie, vă rugăm să comandați 2 bucata Sfaturi: 1.Pretul este pentru 1 bucata de Perdea Voile/Tul. 2.Dimensiuni:W-înseamnă lățimea, H-înseamnă Înălțime. Lungime:Gratuit pentru a regla, Max este de 2,7 metri 3.Cortina width=de 2 ori pe rod/traversă lățime. 4. Nu Sunt Incluse: Canaf/Tieback/Margele 5.Înălțimea de eroare de prelucrare este de 1-3cm După prelucrare lățimea de fiecare bucată de pierdere este de 10-15cm 6. Toate elementele sunt de fotografiere reală. Cu toate acestea, diferite de monitoare poate provoca culori pentru a varia ușor. Despre Livrare 1) Ca perdelele sunt produse personalizate, pentru a se asigura calitatea,va Vom trimite produsul în termen de 5-10 zile după ce plata dvs. este finalizată. 2), din Cauza operațiunilor de vămuire, intotdeauna mi-Am scrie valoarea 20-50 de dolari SUA.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitatea. 3) încurajarea Ta este forța motrice a eforturilor noastre, dacă aveți întrebări despre produsele noastre sau sugestii vă rugăm să ne contactați, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre vă rugăm să ne dea 5 stele de laudă.

De transport maritim 1) va Vom trimite produsul în termen de 5-10 zile după ce plata dvs. este finalizată. 2)Dacă produsul este mai mult de 2 kg, vom folosi EMS / DHL / ePacket / UPS / Fedex / TNT / SF express / Rusia Express-SPSR 3) Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului! Feedback-ul 1. Așa că satisfacția clienților este serviciul companiei noastre scopuri, dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați, pentru prima dată, pentru că diferența de timp va vom raspunde la tine în termen de 24 de ore, vom încerca să vă ajute rezolva, nu ne bazăm pe satisfactia Clientului este de succes, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre vă rugăm să ne dea 5 stele lauda ca o recompensă, foarte recunoscător 2. Bine ați venit să se intereseze despre prețul cu ridicata Aftermarket atunci când primiți pachetul dacă aveți orice întrebări, vă rugăm prima Dată să ne contactați ( cn1520077324fiux ) , va ajuta pentru a rezolva,Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre vă rugăm să ne dea 5 stele lauda ca recompensa va Multumesc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate bucata
Model Cutat
Pachetul Inclus 1 bucata Perdea Voile/Tul
Model Tip Florale
Tip De Instalare Instalare Plafon
Prelucrarea Accesorii Cost Inclus
Notificare Canaf/Tieback/Margele nu sunt incluse
Dimensiune W100 x H250cm, W150 x H250cm, W200 x H250cm, W250 x H250cm, W300 x H250cm, W350 x H250cm, W400 x H250cm, W450 x H250cm, W500 x H250cm, W100 x H130cm
Material Poliester
Funcția Translucidus
Deschiderea și Închiderea Metoda La stânga și la Dreapta Biparting Deschide
culoare Fig
Format coarda
Tip Fereastră Octogonal Bay fereastră fereastră Oriel fereastră fereastră franceză Plat fereastra
Technics Țesute
Aplicabile Tip Fereastră Fereastră Franceză
Locație fereastra
Numărul De Model 0012
Prelucrare Cârlige de sus, pliurile, Tija de Buzunar, Garnituri de sus
Stil Jacquard
Nume De Brand ZZBESTBC
Tip tul
Utilizarea Cafenea,Hotel,Birou,Acasă
Cerere ocazii Camera De Zi Dormitor Bucatarie Geamul Portierei
Locul de Origine China
Sfaturi 1 Am suggust 2 piese pentru o singură fereastră

Produse similare