Dentare Saliva Pivotant de Aspirare Mâner Universal HVE Nivelul Supapei 4 Buc/2Kits consumabile Dentare

28.54lei

Adauga la lista dorintelor

Igiena Orala

Descriere produs


Descriere produs Universal HVE Supapa Rafinat design Excelent, calitate, Robustețe și Durabilitate se Potrivește toate dimensiunile saliva tuburi Ușor de demontat pentru curățare. Economia Saliva Supapei. HVE supapă cu pârghie de acțiune. Lista de ambalare packing list

4buc/2sets ca imaginea noastră show de Transport maritim 1. Comanda va fi livrat în termen de 1-3 zile de la plata verificate. 2.Cele mai multe dintre produsul nostru este gratuit prin china post air mail ,a suflat este aproximativă de livrare timp de china post.

Dacă aveți nevoie urgent de produse vă rugăm să alegeți expres de expediere . a suflat este alta transport si timp de livrare : Pe site-ul de urmărire pentru china post air mail de mai jos : www.17track.net/en/ Alte , vă Rugăm să confirmați adresa de livrare-ai dat este plin. Plata o Vom accepta alipay ,T/T,Western union, Money gram și altele la fel de mai jos:

Dacă aveți orice întrebare de plată .simțiți-vă liber să ne de contract . Retur si Schimb de Politică, Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să ne contactați imediat, vom oferi servicii excelente post-vânzare .

Dacă elementul este defect și trebuie să-l returnezi, te și ne va permite costul de transport maritim jumătate la jumătate. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.

Dacă coletul a pierdut , va vom returna integral banii după verificarea și confirmarea. Feedback-ul feedback-ul Dvs. este foarte important pentru magazinul on-line, Toate de cinci stele pe vânzător evaluări va fi foarte apreciat! Pe de altă parte,feedback-ul poate fi folosit ca zona de cumpărături de referință pentru alte cumpărător.

Nici o problema!Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru/negativ feedback-ul.Știi negativ/neutru feedback-ul va afecta ambele părți,și nu va lăsa problema să fie rezolvată..Vom încerca mereu să aducă cele mai bune servicii pentru cumpărători, și întotdeauna Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme care pot apărea.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (4 piese/lot)
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Dimensiunea Pachetului 8cm x 5cm x 3cm (3.15in x 1.97in x 1.18in)
Nume De Brand GREATLH
Tip De Element Albirea Dintilor
NET WT 100g
Numărul De Model Supape
Dimensiune Moderate
Ingredient dentare

Produse similare