2 Buc Made in Taiwan de Călătorie Dimensiune Ciur Pudra Borcan de Plastic cu Ciur Rotativ & Negru Capac (AY81(10)RSST-C=2 buc)

31.49lei

Adauga la lista dorintelor

Unelte & Accesorii

Descriere produs


Cumpărătorii internaționale – vă Rugăm să Rețineți: a) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. b) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Made in Taiwan de Călătorie Dimensiune Ciur Pudra Borcan de Plastic Cu Ciur Rotativ & Negru Capac

Mult de 2

Capacitate: 2.5 Gram De Pulbere În Vrac

Culoare: Clar Borcan & Negru Capac

Material: Capac & Caz: Polistiren (PS) din Plastic

Ciur rotativ: Polipropilenă (PP) de Plastic

Dimensiune: aproximativ 1 1/2" diametru și 21/25" înalt (cu capacul) (3.8 Dia x 2.1 H cm) ** Livrare Gratuita ** TRANSPORT GRATUIT pentru următoarele țări:

Australia, Japonia, Noua Zeelandă, Singapore, Statele Unite Ale Americii, Canada, Marea Britanie, Germania, Franța, Belgia, Danemarca, Finlanda, Grecia, India, Irlanda, Italia, Coreea, Lituania, Macao, Malaezia, Mauritius, Republica Moldova, Olanda, Filipine, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Senegal, Africa De Sud, Turcia, Ucraina. Dacă țara dumneavoastră nu este pe lista de mai sus, vă rugăm să ne contactați pentru costul de transport maritim, multumesc. Va livra mărfurile către Economia de Transport maritim de Chunghwa Post. Număr de urmărire vor fi furnizate de către cumpărător după nava de mărfuri. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare / cumpărare. Cândva vamale vor verifica coletul si uneori nu vor. Va vom trimite produsul la fel de cadou sau de probă și a pus mai mică valoare de pe factura pentru a ajuta clientul evita taxa de import. Cele mai multe dintre clienții noștri nu se percepe nicio taxa sau cost suplimentar. Dacă aveți orice cereri speciale, vă rugăm să recomanda-ne o dată plasa comanda. Toate produsele vor fi expediate din Taiwan, cu bună carton și ambalaje bun stare. Va fi livrat bunuri către Economia de Transport maritim de Chunghwa Post. Va sfatuim de urmărire numărul de referință după ce trimite coletul. Vă rog nu licitați dacă nu puteți accepta detalii de transport maritim.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 10cm x 6cm (4.72in x 3.94in x 2.36in)
Greutate Pachet 0.06kg (0.13lb.)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Culoare de Borcan Clar
Dimensiune 3.8 Dia x 2.1 H cm
Numele Ciur Rotativ Borcan
Volumul de Pulbere 2.5 gr
Numărul De Model AY81(10)RSST-C=2 buc
Tip De Element Sticle Returnabile

Produse similare