POP RELAXA NUGA NM55 turmalina germaniu arc picior acupunctura masaj mat a doua inimă de încălzire electric de masaj pentru picioare F01B

968.32lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Similar cu NUGA BEST NM55 acupunctura Picior mat Turmalina masaj la picioare mat Turmalina încălzire terapie mat Picioare relax masaj de-a Doua inima Arc masaj

MODEL NO: PR-F01B

Dimensiune: L74.8*W37*H5.5cm

Piciorul este menționată ca cea de-a doua inima, deoarece atât de multe vase capilare și nervii periferici sunt distribuite peste tot și picioarele, de fapt, afectează picioarele precum și pelvis și chiar coloanei vertebrale. Dar, circulatia sangelui in picior nu este buna, deoarece piciorul este cel mai îndepărtat de inima, și, de asemenea, picior este vulnerabil la diferite boli.

Mai ales, cei mai mulți oameni să acorde puțină atenție la picioarele lor, astfel încât la anchetă, s-a dovedit că mai mult de 80% dintre adulti se confrunta cu unele probleme pe picioarele lor. Prin urmare, stimularea picioare pot face inactiv organelor interne la starea normală sau chiar o condiție mai.

Cea de-a doua inima [Jos]:

Pete pe corp potrivit pentru acupunctura sunt concentrate pe talpa piciorului. Prin urmare, stimularea aceste pete pot revitalizeze mișcarea de organele interne corespunzătoare pentru fiecare loc, deși meridian cale, și pentru a preveni sau vindeca diverse boli.

Turmalina ceramice:

acest lucru auxiliare speciale mat de Turmalina ceramice compoziție este utilizată pentru consolidarea tratamentului termic, precum și pentru beneficiile sanatoase Departe-Infraroșu Ray generație.

Arc picior:

Produsul poate ajuta pentru a preveni transformarea picioare, sprijinind picioarele arc. Arcului piciorului ar trebui să fie menținute de sprijin de tendon si ligament, dar atunci când acest sprijin este în curs de a slăbi, arc picior va fi prăbușit. Atunci când o plimbare este instabil din cauza acestui colaps de arc picior, genunchi, sold, pelvis și vertebrele vor fi afectate, astfel încât durerea pe fiecare metastaze parte pot să apară.

Energie de la 426 de pietre de turmalina:

PR-F01B Doua Inima este conceput astfel încât energia este s-au adunat la un moment dat și să se concentreze ioni negativi și profundă raze infraroșii pe picioarele tale, pentru cel mai bun rezultat. Oferă stimulând circulația sângelui în picioare și picioarele mai mici.

Beneficii

Comentarii pozitive de la Picior Presopunctura Mat includ următoarele:

· eliberare de stres;

· propulsa în funcția de circulație a sângelui;

· prevenirea bolilor din cauza incorecte transport;

· îmbunătățirea sistemului imunitar;

· revitalizează sistemul nervos autonom;

· îmbunătățirea ritmuri ale corpului și circulația sângelui;

· reglementa de zahăr din sânge ca urmare a creșterii cantității de sânge.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 80cm x 45cm x 9cm (31.50in x 17.72in x 3.54in)
Greutate Pachet 7.0kg (15.43lb.)
Tip De Unitate bucata
Cu încălzire Da
Material PVC+Turmalina piatra
culoare Ciocolata
Timp Reglabil Da
Reglați temperatura Da
Certificat CE
Nume De Brand POP RELAXA
Tensiune Standard 220v
Cerere Picior
speciale brevet
Funcția de încălzire și de încălzire
putere AC220V
Dimensiune 74.8X37X5.5cm
Numărul De Model PR-F01B
Tip De Element Masaj & Relaxare

Produse similare